Prodej pozemku pro bydlení, Dobříč, 940 m2

Dobříč

8 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 555 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Dobříči

Informace k pozemku

Nabízíme jeden ze tří nově vzniklých stavebních pozemků o výměře 940m2 v obci Dobříč, jen necelé 4km od hranice Prahy. Pozemek je obdélníkového tvaru o rozměrech cca 19,5x49m, jen velmi mírně svažitého charakteru, přímo na pozemku jsou již přípojky obecního vodovodu a kanalizace, o elektrickou přípojku je již požádáno, čeká se jen na termín realizace.
Umístění pozemku v poslední ulici na okraji zastavitelné části obce, kde se již neplánuje další výstavba, přístup je z asfaltové komunikace s veřejným osvětlením, s výhledem do okolní krajiny, nabízí bydlení pro příznivce klidu a přírody.
Dle platného územního plánu jsou regulativy výstavby SV - Plochy smíšené obytné - venkovské, 1NP+P, max. zastavitelnost 40%. Nemovitost je možné financovat hypotéčním úvěrem, který Vám pomůžeme vyřídit. Pro další otázky nebo prohlídku pozemku se obraťte na naši makléřku.

Parametry pozemku

Cena
8 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Dobříč
ID
03077
Plocha nemovitosti
940 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ivana Křepelová

Ivana Křepelová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dobříči (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti