Pronájem bytu 3+kk, Praha - Břevnov, Nad Závěrkou, 90 m2

Nad Závěrkou, Praha - Břevnov, Praha 6

41 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 3 251 Kč/měs + elektřina a plyn na nájemce + kauce + provize RK)

Doporučené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu velmi krásný, prostorný byt o dispozici 3+kk s terasou, sklepem a především příjemným výhledem do zeleně. Tento byt se nachází v pražském Břevnově, ulici Nad Závěrkou, v klidné ulici. Byt je situován v 1. patře cihlového rezidenčního domu s výtahem. Rok výstavby domu je 1920 (kompletní rekonstrukce domu proběhla v roce 2015). Byt je připravený ihned k nastěhování a pronajímá se částečně zařízený.
Po vstupu do bytu Vás čeká příjemná, prostorná vstupní hala s na míru vyrobenou, vkusnou šatní skříní a úložnými prostory. Bytu dominuje velký přes 40 m2 rozlehlý obývací pokoj s domácím kinem a vstupem na krásnou terasu. Z terasy je výhled do zeleně a na historickou Prahu. Jedná se o jeden z mála bytů na pražském Břevnově, který poskytuje takovýto výhled a přitom soukromí a klid.
Kuchyně je dostatečně prostorná, s kvalitními vestavěnými spotřebiči značky Miele (kompletní seznam s přesnými modely k nahlédnutí), úložným prostorem na ukládání potravin (spíží). Veškeré materiály, které naleznete v bytě jsou kvalitní a velmi vkusné. Byt má dvě ložnice. Hlavní ložnice navíc disponuje velkou šatnou a úložnými prostory na míru. Druhá ložnice je aktuálně uzpůsobená jako dětský pokoj.
K bytu náleží mimo jiné velký sklep nacházející se v suterénu domu. Dům je velmi čistý, klidný, dobře zabezpečený.
Parkování je možné na ulici před domem (na parkovací kartu) nebo lze po dohodě zkusit zařídit parking v garáži v ulici nedaleko domu (za cca 3 000,-/měs).

Okolí domu je velmi příjemné - zastávka autobusu i tramvaje je cca 150m od domu, na metro linky A (Hradčanská je to cca 10 min). Přímo u domu je příjemný park. V okolí naleznete velké množství kaváren, místních restaurací, škol, školek včetně mezinárodních, oblíbený park Ladronka, polikliniku, nemocnice Motol se nachází cca 10min autem a v neposlední řadě vyhlášený a oblíbený Břevnovský klášter.
Lokalita je tak pro rodinu s dětmi přímo ideálním místem k bydlení. Pokud hledáte opravdu dlouhodobé, bezpečné a krásné bydlení, pak nás neváhejte kontaktovat.

Byt je k nastěhování ihned.

Parametry bytu

Cena
41 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 3 251 Kč/měs + elektřina a plyn na nájemce + kauce + provize RK
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Nad Závěrkou, Praha - Břevnov, Praha 6
ID
0695
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
115 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Davídková MRE, MBA

Ing. Lucie Davídková MRE, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti