Prodej rodinného domu, Slaný, 186 m2

Slaný

15 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 250 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Slaném

Informace k domu

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji útulný rodinný dům v žádané lokalitě nedaleko města Slaný, v obci Dolín.

Tato úchvatná nemovitost nabízí jedinečnou kombinaci komfortního bydlení a venkovní pohody na krásné upravené zahradě o rozloze 1,336 m².

Venkovní posezení u grilu, relax ve vyhřívaném bazénu a velká zahrada, kterou lze využít ke všem volnočasovým aktivitám dle vašeho gusta, jsou velkým benefitem této nemovitosti.

Dispozice domu: Uvnitř nemovitosti naleznete 2 ložnice pro pohodlný a klidný spánek, kuchyni spojenou s obývacím pokojem, jehož dominantou jsou krbová kamna, u nichž budete rádi trávit zimní večery s rodinou. Dům dále disponuje dětským pokojem, pracovnou, dvěma koupelnami a samostatnou místností s toaletou.

Součástí pozemku je také prostorná garáž, kde snadno uskladníte zahradní nářadí a dva automobily. Parkovat se však dá i na vydlážděném prostoru před domem, kam se pohodlně vejdou 3 osobní automobily


Obec Dolín, jejiž historie sahá až do počátku 14. století se nachází jen 8 minut jízdy autem od centra města Slaný. Letiště Václava Havla je vzdáleno pouhých 20 minut jízdy automobilem a linka pražského metra B – stanice Zličín 25 minut jízdy.


Součástí naší nabídky je kompletní servis, tedy právní služby a zajištění všech potřebných dokumentů, pomoc se zajištěním financování, pojištění nemovitosti i domácnosti, přepisy energií. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106894.

Parametry domu

Cena
15 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Slaný
ID
N106894
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
186 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1541 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Tomáš Grec, MPA

Tomáš Grec, MPA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Slaném?

Podobné nemovitosti