Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Orlická, 155 m2

Orlická, Hradec Králové - Slezské Předměstí

8 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 462 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hradci Králové

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi zděného, částečně podsklepeného RD v širším centru Hradce Králové. Tento jednopodlažní dům s obytným podkrovím a dispozicí 4+1 se nachází v oblíbené lokalitě kombinující klidné bydlení s vynikající dostupností do centra města.
Hlavní přednosti RD:
• Dispozice 4+1: Praktické a promyšlené uspořádání místností, ideální pro rodinné bydlení.
• Užitná plocha cca 155 m²: Dům nabízí dostatek prostoru nejen v obytné části, ale také ve sklepě, který je ideální např. pro uskladnění zeleniny nebo vína.
• Menší pozemek o výměře 256 m²: Perfektní velikost pro ty, kteří chtějí užívat zahradu bez náročné údržby, a zároveň poskytuje díky vzrostlým dřevinám a oplocení naprosté soukromí.
• Vytápění elektrickým kotlem: Ústřední topení zajišťuje komfortní teplotu v celém domě.
• Dřevěná špaletová okna, původní: Zachovávají charakter domu a zároveň přinášejí dostatek přirozeného světla do interiéru.
• Podlahy: Kombinace dřevěných podlah, betonu s dlažbou, plovoucí podlahy a koberce nabízí rozmanitost materiálů v závislosti na funkci jednotlivých místností.
• Napojení na inženýrské sítě: Dům je plně napojen na elektřinu, obecní vodovod a splaškovou kanalizaci.
• Parkování: Možnost parkování na pozemku nebo před domem.
Dispozice RD:
• 1. PP: Částečné podsklepení o výměře cca 10 m².
• 1. NP: Obývací pokoj, pracovna, kuchyň s jídelnou, centrální chodba se schodištěm do podkroví, samostatné WC, komora, zádveří a zadní vchod. Podlahová plocha je cca 78 m².
• Podkroví: Ložnice, veliký dětský pokoj 37 m² se vstupem na půdu, šatna, samostatné WC a chodba se schodištěm. Podlahová plocha je cca 66 m².
Zahrada:
Udržovaná zahrádka nabízí útočiště pro relaxaci v naprostém soukromí, obklopená vzrostlými dřevinami a oplocením.
Okolí:
Tato lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost a širokou škálu možností pro volný čas. V bezprostřední blízkosti domu naleznete:
• Polikliniku
• Mateřskou školu a základní školu
• Nákupní centrum Orlice Park
• Cyklostezku hned za domem
• Přírodní park Orlice - ideální pro procházky, cyklistiku, běhání nebo chůzi s kočárkem
• Multifunkční sportoviště Slávie, loděnice, sauna, tenisové kurty či Slezská plovárna
Tato lokalita je ideální pro aktivní životní styl, ať už preferujete sport, rekreaci, nebo klidné procházky v přírodě. Klidné sousedství poskytuje pohodové bydlení, přičemž centrum města je na dosah ruky.
Virtuální prohlídka:
Dům i jeho okolí si můžete prohlédnout z pohodlí domova prostřednictvím připojené 3D virtuální prohlídky. Tato technologie Vám umožní nejen procházet celý dům, ale také si zhruba změřit rozměry jednotlivých místností, prohlédnout půdorysy a získat přehled o dispozicích včetně řezů domu ze všech stran.
Kontakt:
V případě zájmu o bližší informace, termíny prohlídek nebo podmínky prodeje, mě prosím kontaktujte e-mailem na info@rshk.cz. Na vyžádání Vám můžeme zaslat zaměření stávajícího stavu domu včetně půdorysů a řezů a energetickou studii domu.
Ing. David Křepinský, MBA

Parametry domu

Cena
8 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Orlická, Hradec Králové - Slezské Předměstí
ID
N/RSHK/214/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
256 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RS HK, spol. s r.o.

Průmyslová 643/13, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Ing. David Křepinský

Ing. David Křepinský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti