Prodej rodinného domu, Vysoká, 154 m2

Vysoká

4 400 000 Kč HYPOTÉKA od 20 969 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Vysoké

Informace k domu

Prodej rodinného domu 5+1 a technické zázemí, pozemek 1 493 m²

Ve výhradní zastoupení majitele vám nabízíme rodinný dům v obci Vysoká.

Celková výměra pozemku činí 1 493 m². Zahrada je lehce svažitá s krásným výhledem na kostel svatého Václava. Na zahradě se nachází sklípek, zapuštěný do terénu zahrady.

Rodinný dům o celkové podlahové výměře 154 m² byl postaven před cca 100 lety. Je rozdělen do dvou samostatných bytových částí se společným podkrovím.  Pravá část o dispozici 3+1 s 2 toaletami a technickým zázemím má podlahovou výměru 109 m². Tato část domu prošla v posledních 10ti letech rekonstrukcí.  

Základní informace k rekonstrukci
nová plastová okna, nové rozvody topení včetně radiátorů, zdařilá rekonstrukce koupelny s rohovou vanou i sprchovým koutem a toaletou. Druhá toaleta je samostatná u vstupní chodby. Kuchyňská linka, krbová kamna v obývacím pokoji. Více informací Vám sdělím po telefonu anebo osobně při prohlídce.

Vytápění zajišťuje nový kotel na pelety s automatickým dávkováním a k dispozici je i elektrický kotel.

Levá samostatná část domu o dispozici 1+1 má podlahovou výměru 45 m² a je připravena k rekonstrukci. Rekonstrukce nabízí i možné propojení s pravou částí domu včetně využití podkroví domu po celé ploše.

Rodinný dům je napojen na vodovod i kanalizaci. V přední části pozemku je zapuštěná původní jímka, která lze využít na dešťovou vodu pro zalévání zahrady.

Rodinný dům se nachází v obci Vysoká, která leží 10 km severně od města Mělník. Obec je umístěna na hranici CHKO Kokořínsko – Máchův kraj. Lokalita je klidná v dobré dopravní dostupnosti jak do Mělníka, tak do Prahy, vzdálené 40 km.

V obci je základní a mateřská škola, obvodní lékař pro děti i dospělé, pošta, potraviny, restaurace, cukrárna s kavárnou. Rozšířená občanská vybavenost je pak v Mělníku.

CHKO Kokořínsko nabízí množství turistických a cyklistických tras. Je zde nespočet pískovcových útvarů, skalních obydlí a tůní. Hrad Kokořín je vzdálen pouhých 6 km od obce a 3 km pak i oblíbené přírodní koupaliště Harasov. Malebná krajina Kokořínska je oblíbená jak pro výlety do přírody, tak k trvalému bydlení.  
Pro milovníky sportu obec Vysoká nabízí fotbalové hřiště, TJ Sokol, množství dětských hřišť, tenisové kurty a další.

Koupi domu vám vřele doporučuji.

Parametry domu

Cena
4 400 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Vysoká
ID
0037
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
154 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
221 m2
Plocha nemovitosti
1493 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Jana Šmídová

Jana Šmídová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysoké (okr. Mělník)?

Podobné nemovitosti