Prodej chaty, Brno, 39 m2

Brno

3 990 000 Kč HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Brně

Informace k domu

Prodej chaty, pozemek 1017 m², Brno-Líšeň

Hledáte-li v Brně vlastní pozemek s chatou s číslem evidenčním, výbornou dostupností autem i MHD, ráda Vás přivítám na prohlídce chaty v Brně - Líšni.

Jedná se o ideální rekreační objekt nacházející se v chatařské oblasti vzdálené 15min od centra Brna. Tato lokalita nabízí klid, relaxaci a pohodu, čímž je perfektním místem pro odpočinek a načerpání energie.
Celková výměra mírně svažitého pozemku je 1017m² s toho zastavěná plocha chaty 39 m².

Chata je zděná, podsklepená v původním stavu, připojena na sezonní obecní vodu ( možnost využití i studny ) napojena na elektřinu, odpad sveden do septiku. Vytápění je možné řešit kamny na tuhá paliva, v chatě je i toaleta a sprchový kout, okna jsou dřevěná. Pro vaření je k dispozici plynový sporák na plynovou bombu, což vám poskytne komfortní podmínky pro přípravu jídel. V kuchyňce najdete také lednici, která zajistí uchování potravin i během teplých letních dnů.

V katastru Líšeň je vedena jako stavba k rodinné rekreaci s evidenčním číslem.

Tato chata je ideální volbou pro všechny, kdo hledají dostupnou rekreační nemovitost v krásné a klidné lokalitě. Ať už ji chcete využívat jako víkendové útočiště nebo místo pro delší dovolené, zde budete mít vždy prostor pro odpočinek a relaxaci.

Ráz lokality nabízené zahrady s chatou vytváří nedaleký "Kostelíček" kaple Panny Marie Pomocnice, která je poutním místem a národní kulturní památkou, a okolní příroda v podobě luk a lesů blízkého Mariánského údolí.
Mariánského údolí je nejen známé vodními nádržemi, které jsou celoročně oblíbené mezi rybáři ale i bobovou dráhou a přírodními traily pro nadšené cyklisty a turisty.

Pro více informací a sjednání prohlídky mne prosím kontaktujte volejte nebo pište.
Těším se na vás a věřím, že právě tato chata se stane místem, kde budete prožívat ty nejkrásnější chvíle s vašimi blízkými.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Brno
ID
02596
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
39 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
39 m2
Plocha nemovitosti
1017 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ivana Slavíčková

Ivana Slavíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Brně?

Podobné nemovitosti