Pronájem bytu 1+kk, Praha - Libeň, Novákových, 36 m2 (ID: 2009795)

Novákových, Praha 8 - Libeň

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky + 1.700,- Kč domovní poplatky vč. vody ; elektřina a plyn se přepisují na nájemce)

Doporučené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Krásny byt 1+kk u metra Palmovka

Krásný byt po kompletní rekonstrukci, situovaný v 5. podlaží výborně udržovaného historického domu s moderním výtahem. Fantastická lokalita 100 m od stanice metra Palmovka nabízí skvělé rezidenční bydlení i výbornou dopravní dostupnost do business oblasti Karlín i do všech koutů Prahy. V blízkosti se nachází mnoho krásných parků ideálních pro procházky a pobyt v přírodě. Za pár minut se pěšky dostanete ke břehu Vltavy či do Thomayerových sadů, 5 min tramvají do parku Podviní. V sousedství domu naleznete mnoho zajímavých kaváren, restaurací i pestrou občanskou vybavenost.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s velkou postelí, televizí, pracovním stolem a moderním kuchyňským koutem včetně jídelního barového pultu. Na chodbě je k dispozici velká vestavěná skříň. Koupelna je vybavená sprchovým koutem. V bytě je k užívání dostupná také pračka, myčka, vlastní plynový kotel a klimatizace v obývacím pokoji.

Měsíční nájem 17.000,- Kč + služby 1.700,-Kč. Elektřina a plyn se přepisuje na nájemce. Byt je připravený k nastěhování od 1.10.2024.

V případě zájmu o prohlídku či další informace mně prosím neváhejte kontaktovat.
Tel. / WhatsApp: +420 792 213 795
--
EN:
Beautiful, completely reconstructed apartment, situated on the 5th floor of a well-maintained historic residential building with a new lift. Fantastic location a few steps away from Palmovka metro station offers great residential housing with exceptional transport links to the business center Karlin as well as to all parts of Prague. Nearby the apartment you will find beautiful parks ideal for walks and spending time in nature. In just a few minutes of walk, you will get to the bank of Vltava river or to the Thomayer gardens, 5 min by tram you will get to the park Podvini. In the vicinity of the apartment, you will find many interesting cafes, and restaurants as well as complete and varied civic amenities.

The interior consists of a living room with a big bed, TV, desk, and modern kitchen including a dining bar table. There is a big built-in wardrobe in the hallway. The bathroom is equipped with a shower stall. There is also a washing machine, dishwasher, gas boiler and air-conditioning in the apartment.

The monthly rent is 17.000,- Kč + house fees 1.700,- Kč. Electricity and gas will be paid directly to the supplier. The apartment is available from October 1st, 2024.

For further information or to schedule a viewing please do not hesitate to contact me.
Tel. / WhatsApp: +420 792 213 795

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky + 1.700,- Kč domovní poplatky vč. vody ; elektřina a plyn se přepisují na nájemce
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Novákových, Praha 8 - Libeň
ID
7
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
36 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

MABANO ESTATES s.r.o.

MABANO ESTATES s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti