Prodej bytu 2+kk, Jince, Zborovská, 48 m2 (ID: 2009672)

Zborovská, Jince

3 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 825 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jincích

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k bytu

RK CHIRŠ nabízí exkluzivně k prodeji novostavbu bytu 2+kk o užitné ploše 57 m2, která zahrnuje byt (cca 48 m2), balkon (cca 7 m2) a sklep (cca 1 m2) v malebné lokalitě Jinců, obklopené Brdskými lesy.

Byt je optimálně orientován všemi obytnými místnostmi na severovýchod, přičemž oba pokoje disponují svým vlastním vstupem na prostorný balkon, kde si můžete popřát ranní kávu za východu slunce.
Prostorná koupelna (cca 4,6 m2) je vybavena vanou a WC. V předsíni je výklenek na vestavěnou skříň, v ložnici je místo pro další úložný prostor.

Mimořádnou příležitostí ke koupi může být především kombinace následujících faktorů:
- v bytě se dosud nebydlelo
- novostavba
- výjimečná lokalita v sousedství Brdských lesů
- ihned k nastěhování

Dům s bezbariérovým vchodem, prostorným moderním výtahem, místností pro uložení kol a kočárků, vlastní plynovou kotelnou, chodby prosvětlené a větrané díky oknům.

Velikost bytu, příhodné umístění a stáří ho může rovněž předurčovat pro investiční cíl za účelem uchování vašich prostředků v dlouhodobějším horizontu.

Kompaktní městys Jince nabízí základní infrastrukturu, školu, školku, obchody i restaurace a je snadno dostupný vlakem i autobusem z nedaleké Příbrami, Prahy i Berouna.
Doprava autem na kraj Prahy trvá zhruba 35 min. Nebo můžete využít rychlík linky R26 ze Smíchovského nádraží s dojezdem do 1 hod a 10 min, který jezdí každé 2 hodiny.

Financovat můžete hypotékou.

Přijďte si toto komfortní bydlení prohlédnout osobně. Rádi vám poskytneme podrobnější informace a odpovíme na vaše dotazy. Budeme se těšit při osobní návštěvě.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit, nezavazují realitní kancelář ani prodávajícího k uzavření jakýchkoliv smluv a nemají předsmluvní charakter. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Najdete nás od pondělí do pátku od 10:00 do 18:00 na pobočce CHIRŠ Bělohorská 85 na Praze 6 Břevnově.

Parametry bytu

Cena
3 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Zborovská, Jince
ID
VK3474856
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Patro
4.
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Václav  Kouba, MBA

Václav Kouba, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Jincích?

Podobné nemovitosti