Prodej bytu 1+1, Horní Slavkov, Dlouhá, 30 m2 (ID: 2009527)

Dlouhá, Horní Slavkov

764 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 641 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Horním Slavkově

Informace k bytu

Prodej bytu 1+1, 30 m², Horní Slavkov, ul. Dlouhá

Hledáte ideální investiční příležitost? Máme pro vás skvělý tip - útulný byt o dispozici 1+1 v Horním Slavkově, ul. Dlouhá. Tento byt je jedinečnou šancí pro všechny investory, kteří chtějí rozšířit své portfolio a zajistit si stabilní příjem z pronájmu.

Byt se nachází v zatepleném panelovém domě, který je obklopen veškerou občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti najdete obchody, restaurace, školu, školku a další důležité služby, které zajišťují pohodlný život pro každého nájemníka. Skvělá dopravní dostupnost umožňuje snadné spojení s okolními městy a zajišťuje tak vysokou atraktivitu pro potenciální nájemce. Byt je již nyní pronajatý, což znamená, že od prvního dne po koupi můžete začít generovat příjem.

Staňte se majitelem bytu, který vám bude přinášet pravidelný příjem a jistotu v nejisté době. Investujte do nemovitosti v Horním Slavkově a získejte klidnou budoucnost pro sebe a svou rodinu.

Parametry bytu

Cena
764 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Dlouhá, Horní Slavkov
ID
881585
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
30 m2
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Horním Slavkově?

Podobné nemovitosti