Prodej chaty, Nebovidy, 75 m2

Nebovidy

2 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 437 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Nebovidech

Informace k domu

Vážení zájemci o klidné bydlení v přírodě, dovolte mi představit vám jedinečnou příležitost k pořízení rekreační nemovitosti v obci Nebovidy, okres Brno-venkov. Tato podsklepená chata o dispozici 2+1 a užitné ploše 89 m2 nabízí ideální útočiště pro ty, kteří hledají klid a soukromí, avšak nechtějí být příliš vzdáleni od ruchu velkoměsta.


Základní informace o nemovitosti:


Typ nemovitosti: Chata

Dispozice: 2+1

Užitná plocha: 89 m2

Cena: 2 190 000 Kč

Stav objektu: Dobrý


Popis nemovitosti:
Chata je situována na pozemku o velikosti cca 1053 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení či případnou výstavbu další chaty. Zastavěná plocha činí 50 m2. Nemovitost je podsklepená, což nabízí praktické technické zázemí v 1. podzemním podlaží. V 1. nadzemním podlaží se nachází ložnice, kuchyň a obývací pokoj s přístupem na verandu, odkud se vám naskytne nádherný výhled do okolní krajiny.


Technické vybavení:

Elektrická energie je do chaty zavedena.

Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva.

Vybudovaný septik a nádrž na dešťovou vodu.

Možnost zajištění vody ze studny na vedlejším pozemku nebo zhotovení vlastního vrtu.


Lokalita:
Obec Nebovidy je vyhledávanou lokalitou díky své blízkosti k Brnu, které je vzdáleno jen několik minut jízdy autem. Tato strategická poloha umožňuje snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti, kterou město nabízí, a zároveň poskytuje klidné prostředí pro odpočinek a rekreaci.


Tato chata je ideální volbou pro ty, kteří hledají útulné místo k úniku před každodenním stresem, ať už na víkendy, nebo pro trvalejší pobyt. Neváhejte a přijďte se přesvědčit o kouzlu této nemovitosti na vlastní oči.


Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na setkání s vámi a na možnost představit vám tuto výjimečnou nabídku.

Parametry domu

Cena
2 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Nebovidy
ID
01536
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1053 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Neupravená
Voda
Místní zdroj
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Mandelíček

Tomáš Mandelíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Nebovidech (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti