Prodej rodinného domu, Týnec nad Labem, 93 m2 (ID: 2009364)

Týnec nad Labem

7 300 000 Kč HYPOTÉKA od 34 790 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Týnci nad Labem

Informace k domu

Prodej rodinného domu 120m², s pozemkem 878m², Vinařice-Týnec nad Labem

Váš nový domov v Rezidenci Vinařice – Komfort a pohodlí ve vašem dosahu
Nabízíme vám jedinečnou příležitost pořízení pozemku s bungalovem 3+kk o ploše 120 m² v projektu Rezidence Vinařice. Tento moderně navržený jednopodlažní dům s šikmou střechou vám nabídne nejen estetický design, ale také vysokou funkčnost a komfort. V rámci nabídky poskytujeme kompletní realizaci stavby "na klíč", kde se o vše potřebné postaráme, abyste se mohli bez starostí nastěhovat.
Financování krok za krokem:
Záloha: Úvodní platba, která zahajuje proces vaší nové domácnosti.
Nákup pozemku a smlouva o dílo: Do 6 měsíců od zaplacení zálohy proběhne koupi pozemku a současně se podepíše smlouva o dílo pro výstavbu vašeho domu.
Postupné financování stavby: Platby za stavbu domu jsou rozvrženy do 3-4 částí, v závislosti na postupu a prostavěnosti prací.
Okolí a možnosti:
Rezidence Vinařice je situována v obci s bohatým společenským životem a výbornou infrastrukturou, což přináší ideální kombinaci klidného bydlení a dostupnosti městských služeb. V okolí najdete vše potřebné pro komfortní život – od obchodů a škol až po zdravotnická zařízení a možnosti pro trávení volného času.
Proč si vybrat Rezidenci Vinařice?
Zvolením Rezidence Vinařice se rozhodujete pro kvalitní a bezpečné bydlení v srdci Čech. Díky flexibilnímu financování a možnosti "na klíč" se můžete bez obtíží přestěhovat do nového domova. Připojte se k nám a zažijte nový začátek ve vašem ideálním domově.

Parametry domu

Cena
7 300 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Týnec nad Labem
ID
808398
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
93 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
120 m2
Plocha nemovitosti
878 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Štěpán Vlček

Štěpán Vlček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Týnci nad Labem?

Podobné nemovitosti