Prodej bytu 4+kk, Brno, 132 m2 (ID: 2009096)

Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

AMBIENTEN VIP si Vám dovoluje nabídnout jedinečný luxusní byt o dispozici 4+kk s jednou samostatnou garáží přímo v domě, dvěma parkovacími místy před domem a terasou, která nabízí panoramatické výhledy na Brněnskou přehradu a okolní přírodu v lokalitě Brno - Bystrc.

Při vstupu do bytu vcházíte do vstupní haly (13,05 m2), která je vybavená vestavěnými skříněmi. Tato prostorná vstupní hala umožňuje vstup do všech místností v bytě. Obývací prostor s kuchyňským koutem (60 m2) má přímý vstup na terasu (57,38 m2) a krb, který vám zajistí útulnost a příjemnou atmosféru domova. Dále se v bytě nachází ložnice (14,36 m2), která má samostatnou koupelnu (3,54 m2) se sprchovým koutem, toaletou a bidetem. Další dva pokoje (12,41 m2 a 14,14 m2 ) jsou vybaveny vestavěným nábytkem dělaným na míru. Samostatná koupelna ( 9,77 m2) disponuje sprchovým koutem, vanou a toaletou. V bytě se také nachází technická místnost s toaletou (5,03 m2). Celková užitná plocha bytu je 132,3 m2.

Kuchyně je vybavena luxusními vestavěnými spotřebiči – lednice, mrazák, elektrická trouba, kombinovaná mikrovlnná trouba, indukční deska a mnoho úložného prostoru. V obývacím pokoji a ložnici se nachází klimatizace. Okna v bytě jsou hliníková dvojskla.

Byt se nachází v soukromém komplexu u brněnské přehrady s uzavíratelnou závorou. V ceně je zahrnuta jedna samostatná garáže v domě a dvě parkovací místa před domem.

Dominantou komplexu je jeho jedinečná poloha v klidné části Brna přímo u Brněnské přehrady v dochozí vzdálenosti k přístavu a hotelu Rakovec, který nabízí wellness, bowling či skvělé občerstvení. Městská část Brno – Bystrc nabízí veškerou občanskou vybavenost - základní a mateřská škola, gymnázium, obchody, restaurace, kavárny, lékaře, parky a známé wellness hotely Infinit Maximus Brno, Santon nebo Atlantis. Dostupnost do Brna je zajištěna hromadnou městskou dopravou pár kroků od domu. Autem se dostanete do centra města během 10 minut.

Hledáte-li naprosté soukromí, výhledy a chcete-li bydlet přímo u lesa a vody, tak tento byt je určen právě vám. V případě zájmu neváhejte kontaktovat realitního specialistu u inzerátu.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Brno
ID
30376
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
132 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Monika Russeggerová

Ing. Monika Russeggerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti