Prodej rodinného domu, Prostějov, 195 m2 (ID: 2009090)

Prostějov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + provize RK, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Prostějově

Informace k domu

AMBIENTEN VIP Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí krásný samostatně stojící rodinný dům v klidné lokalitě v obci Čehovice, nedaleko od města Prostějov.

Jedná se o rodinný dům vhodný pro rodinné bydlení. Nemovitost je z roku 2006, je udržována a ve velice vysokém standardu. Postupně do roku 2022 docházelo k dalším dostavbám - plot 2015, venkovní posezení 2016, terasa 2021, FVE 2019, bazén 2021. Užitná plocha domu činí 195 m2.

Dům disponuje prostornou zahradou plnou zeleně a bazénem. Výměra zahrady činí 1182 m2, celková plocha pozemku činí 1375 m2. Na zahradě se nachází již zmiňovaný bazén se slanou vodou, zahradní domek na uskladnění zahradních potřeb, zastřešené posezení s přípravou na letní kuchyň, případně gril a venkovní toaleta. Z domu máte přístup na útulnou terasu o velikosti 32 m2, která se nachází přímo u bazénu s výhledem na zahradu. Součástí zahrady je také částečně kopaná a částečně vrtaná studna o hloubce 11 m. Součástí nemovitosti je kuchyň dělaná na míru a plně vybavena veškerými spotřebiči. V celém domě je keramická dlažba, mimo obytné pokoje.

Součástí domu je fotovoltaická elektrárna s bateriemi a střídačem značky Goodwe, která celoročně snižuje spotřebu energií na minimum 6.000,-/ měs včetně všech energií. Dům je vytápěný přes plynový kotel značky Thermona. Dům je vybaven podlahovým vytápěním, mimo obytné pokoje. V obývacím pokoji se nachází krb, který vytváří v domě přes zimu příjemnou atmosféru a pomáhá snižovat náklady na spotřebu plynu. Samozřejmostí je centrální vysavač. Nemovitost lze na základě platného stavebního povolení rozšířit, případně lze vystavět nadstavbu domu.

Dispozice nemovitosti je řešena následujícím způsobem: Při vstupu do nemovitosti se ocitneme ve vstupní chodbě (6,54 m2), po levé straně od vstupní chodby se nachází 4 místnosti, šatna (5,77 m2), technická místnost/prádelna (6,19 m2), pokoj pro hosty (11,8 m2), pracovna (11,74 m2), dále pokračujeme do koupelny (8,76 m2), ložnice (14,98 m2) a následně do obývacího pokoje společně s kuchyní (56,61 m2) s výstupem na terasu (32 m2).

Rodinný dům se nachází v obci Čehovice. Nemovitost se nachází v dojezdové vzdálenosti 6 km od Prostějova a 4 min na dálnici. Jedná se o velice klidné prostředí a je ideální pro rodinné bydlení. V bezprostřední vzdálenosti od domu se nachází autobusová zastávka s přímým spojem do města Prostějov. Ve vesnici se také nachází mateřská školka. Autem se dopravíte do města Prostějov do 7 min a do Olomouce 13 min.

Doporučujeme prohlídku této nemovitosti. V případě, že Vás nemovitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Prostějov
ID
30427
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
195 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1375 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Ing. Monika Russeggerová

Ing. Monika Russeggerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově?

Podobné nemovitosti