Prodej rodinného domu, Očihov, 163 m2

Očihov

2 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 153 Kč /za měsíc

(nejnižší podání)

Doporučené firmy v Očihově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce prostorný rodinný dům se 2 garážemi a letní kuchyní, který se nachází v klidné obci Očihov, a který představuje nejen možnost vybudování vlastního bydlení, ale také zajímavou investiční příležitost.
Rodinný dům o dispozici 5+1 (užitná plocha celkem: 163m2), dále dvojgaráž 40,80 m2, garáž u domu (dílna) 33,60 m2, letní kuchyně na dvoře 13,50 m2. Dvůr, zahrádka, studna, pozemky celkem 553 m2, vše oploceno. Díky 2 garážím a prostornému dvoru je dům vhodný také na podnikání (auta, skladovací prostory, dílna). Přímo u domu je 5 parkovacích míst.
Zajímavá investiční příležitost – dům se nachází v klidné obci Očihov, nedaleko dálnice D6 Praha - Karlovy Vary. Nyní dojezd do Prahy cca 45 minut. V příštím roce se dokončí další úsek této dálnice (Krupá-Hořovičky), čímž bude nájezd na dálnici pouze 7km od domu a dojezd do Prahy pod 40 minut. Díky tomuto se tato lokalita nyní stává velmi vyhledávanou a očekává se růst cen v příštích 2 letech.
Další města: Karlovy Vary 57 km, Žatec 19 km, Podbořany 4 km s dobrým autobusovým spojením, kde jsou školy, školky, lékaři a další občanská vybavenost a také dostatek pracovních příležitostí.

Elektronická aukce se bude konat dne: 26.9.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ0MzI=

Rodinný dům je obdélníkového půdorysu, částečně podsklepený, s 1 nadzemním podlažím a podkrovím. Zdařilá rekonstrukce v roce 2010 – nové rozvody elektřiny v mědi plus jističe, nové rozvody vody, plynu, nový plynový kotel, elektrický bojler na teplou užitkovou vodu, podlahy, okna, střecha, krovy, krytina, koupelna, WC, kuchyně, nové rozvody topení v mědi.

V přízemí je situována kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, WC a špajz. V podkroví jsou 3 pokoje a koupelna. K výše uvedeným nemovitostem dále náleží 2 garáže a letní kuchyně, z čehož 1 garáž a letní kuchyně nejsou aktuálně zakresleny na katastru nemovitostí. Nemovitost je vyklizena. Další podrobnosti naleznete včetně dostupné stavebně technické dokumentace v dokumentech aukce.

Sítě – elektřina, plyn, obecní vodovod a kanalizace. Obec připravuje změnu na tlakovou kanalizaci. Internet na optice u hranice pozemku. Veškerá občanská vybavenost je ve 4 km vzdálených Podbořanech.
Možné výhledové rekonstrukce domu: fasáda, zateplení, fotovoltaika, tepelné čerpadlo (studna), možnost čerpání dotací.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Pro bližší informace kontaktujte předem aukčního specialistu.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí

GPS: 50.199310571, 13.457469941

Prohlídka se bude konat dne 7.9.2024 v 11:00 hodin a dále dne 21.9.2024 v 11:00 hod. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu - Ing. Dalibor Höfer. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v..

Parametry domu

Cena
2 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Očihov
ID
6001AD2416S
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
163 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
553 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Očihově?

Podobné nemovitosti