Prodej rodinného domu, Smolnice, 375 m2

Smolnice

3 600 000 Kč HYPOTÉKA od 17 157 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Smolnici

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej zemědělská usedlost, 375 m²

V exkluzivním zastoupení klienta Vám zprostředkuji prodej krásné a velice rozlehlé zemědělské usedlosti v obci Smolnice, která se nachází v okrese Louny (50km od Prahy, 9km od Louny, 6km od Panenského Týnce).

Usedlost pochází z roku 1848 a je v původním stavu .
Hned po vstupu bránou nás přivítá dvorek, po obvodu dílny a u vstupu původní domek pro děvečku; menší betonový dvorek před domem, vedle kterého nalezneme menší zahrádku a nad ní o něco větší zahradu, která nabízí dostatek soukromí.
Pro zalévání je zde k dispozici původní, avšak funkční studna.

V přízemí nalezneme ještě původní obchod - koloniál se vstupem do sklepa. Vedle se nachází původní byt o velikosti 2kk.
Jakmile vystoupáme po schodišti do 1. patra (2. NP), ocitneme se v menší chodbě. Po pravé straně nalezneme prostournou ložnici, ze které se můžeme dostat plynule do dalšího pokoje. Z chodby vedou taktéž dveře do menší místnosti se sprchovým koutem a WC, dále pokračujeme do kuchyně s jídelnou, vedle které nalezneme prostorný obývací pokoj s původní dřevěnou podlahou.

Z chodbičky se můžeme taktéž dostat na obrovskou půdu, která nabízí dostatek prostoru pro uskladnění sezónních věcí, lze zde také vybudovat další obytné místnosti.

Usedlost nabízí dostatek prostoru a klidu pro vše, co máte rádi.
Svou polohou je takřka uprostřed krásného a velice klidného náměstí, kde jsou 2 rybníky.

Pokud hledáte svou vlastní oázu klidu, pohody s nádechem historie, neváhejte mne kontaktovat a domluvte si termín osobní prohlídky.

S případným financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
3 600 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Smolnice
ID
00013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
375 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
449 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 85 lidí

Prodejce

Martin Sedláček

Martin Sedláček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Smolnici?

Podobné nemovitosti