Prodej rodinného domu, Králův Dvůr - Počaply, Pod Skalkou, 144 m2

Pod Skalkou, Králův Dvůr, Počaply

Doporučené firmy v Královu Dvoru

Informace k domu

Prodej RD Králův Dvůr - Počaply

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům ve městě Králův Dvůr, místní části Počaply.

Jedná se o novostavbu o dispozici 6+kk. Obytná plocha domu je 144 m² a zahrada o celkové výměře 550 m² se nachází v klidné lokalitě v ulici Pod Skalkou. Dům byl zkolaudován v prosinci 2021.

Dispozičně má nemovitost dvě podlaží. V přízemí domu se nachází chodba, ze které jsou vstupy do technické místnosti, 2 pokojů a dále pak do prostorného obývacího pokoje s kuchyní a ložnice. V přízemí se nachází 2 koupelny. Schodištěm se dostaneme do nadzemního podlaží domu, kde se nachází další 2 pokoje a prostorná lodžie. Rozložení jednotlivých místností a jejich velikostí naleznete na přiložených půdorysech domu.

V přední části domu je venkovní parkovací stání pro dva automobily.

Nemovitost je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem, v celém domě je využíváno podlahové vytápění. V obývacím pokoji je navíc vybudovaná příprava na instalaci krbových kamen.

Stavba je postavena z cihel YTONG o šířce 45 cm a zateplena polystyrenem 12 cm.

Střešní krytina je z pálených tašek, okna jsou plastová.

Prodávaná nemovitost se nachází v klidné a žádané lokalitě, mateřská školka je v dosahu 300 m, škola 400 m. Přibližně 5 minut chůze od domu se nachází zastávka autobusu s frekventovaným dopravním spojením na Prahu, která je necelých 30 km daleko. Exit 22 dálnice D5 Praha-Plzeň je 2 minuty jízdy automobilem od domu.

V případě více zájemců upřednostníme zájemce s nejvyšší nabídnutou cenou.

Parametry domu

Cena
12 995 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Pod Skalkou, Králův Dvůr, Počaply
ID
37
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
144 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
154 m2
Plocha nemovitosti
703 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

servisia s.r.o.

Nad hradním vodojemem 13/33, Praha 6

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Martin ŠVANDA

Ing. Martin ŠVANDA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Královu Dvoru?

Podobné nemovitosti