Pronájem bytu 3+kk, Kolín - Kolín II, Šotnovská, 72 m2

Šotnovská, Kolín II

19 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Kolíně

Informace k bytu

Pronájem, Byt 3+kk, 72m², Kolín II

Nabízím Vám k pronájmu velice hezký byt s balkonem o dispozici 3+kk s celkovou podlahovou plochou cca 72 m². K pronájmu patří i možnost užívání společné zahrady, která se jistě hodí pro relaxaci, grilování a hlavně je skvělá pro rodiny s dětmi.
Oplocená terasovitá zahrada je přístupná pouze pro obyvatele přes vstupní bránu. Díky svému vyvýšení od chodníku a komunikace poskytuje nerušený prostor.

Nájemní dům se nachází v Šotnovské ulici, 10 minut chůze od centra v zástavbě rodinných a vilových domů. Byt je po rekonstrukci, s plastovými okny, parketami, nově vymalován a připraven ihned k užívání.

Bytová jednotka nabízí dvě samostatné ložnice, obývací pokoj s kuchyní, koupelnu se sprchovým koutem a oddělené WC. Z centrální chodby je vstup na prostorný balkon s výhledem do zahrady.

Kuchyňský kout je vybavený kuchyňskou linkou, myčkou, troubou a sklokeramickou varnou deskou s digestoří.

Byt má vlastní plynový kombinovaný kotel, který zajišťuje jak vytápění, tak i ohřev teplé vody. Odběr el. energie a plynu si převede nájemce na sebe. Platba vodného/stočného je formou měsíční zálohy 300.-Kč na osobu a následně bude ročně vyúčtována na základě odpočtového vodoměru.

Parkování je možné v ulici přímo před domem. Později se také počítá s možností pronájmu krytého parkovacího stání v suterénních prostorách domu. V budoucnu si bude také možno pronajmout sklepní kóji.


Nájemné na jeden měsíc činí 19.500,- Kč. Nájemné obsahuje mino nájmu bytové jednotky také technickou správu nemovitosti, úklid a osvětlení společných prostor, letní a zimní údržbu zahrady a televizní příjem.

Poplatky za svoz domovního odpadu si nájemce hradí sám podle počtu přihlášených osob.

Při uzavření nájemní smlouvy se platí vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného - 19.500,-Kč, první měsíční nájemné ve výši 19.500,-Kč a provize za zprostředkování 23.595,- Kč včetně DPH.


Pro další informace mne, prosím, neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
19 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Šotnovská, Kolín II
ID
N82379
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
72 m2
Vybaveno
Ne

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Jan Česal

Jan Česal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti