Prodej rodinného domu, Nová Paka, Stanislava Suchardy, 294 m2

Stanislava Suchardy, Nová Paka

Rezervováno
3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc

(Včetně provize, právního servisu a všech poplatků)

Doporučené firmy v Nové Pace

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v centru města Nové Paky, na adrese ul. Stanislava Suchardy, který je dle nového územního plánu možné využít i jako objekt občanské vybavenosti (kavárna, kosmetický salon, kadeřnictví a jiné) nebo po rekolaudaci i jako bytový dům.

V roce 2000 byla zahájena rekonstrukce na kavárnu, vinárnu s obchodním názvem Achát, avšak nebyla dokončena a kolaudovaná. Dům je ve stavu hrubé stavby, bez el. a instala. rozvodů, bez zateplení, bez omítek atd. V případě zachování účelu pro rodinný dům, ušetřete část svých peněz díky využití dotace Oprav dům po babičce, s jejím sjednáním vám rádi pomůžeme.
Dispozice přízemí zahrnuje vstupní chodbu, schodiště, lokal, kuchyň, kancelář, sklady, pánské a dámské WC. Podkroví mělo být obytné nebo sloužit k podnikatelským účelům. Půdorys je orientační.

K objektu patří pozemek o celkové rozloze 490 m2 (294 m2 zastavená plocha a nádvoří + zahrada o rozloze 196 m²). Parkovat je možné před domem, v ulici nebo na veřejném parkovišti před domem.

V docházkové vzdálenosti od nemovitosti naleznete služby, obchody, vč. obchodů Coop, Penny Market, Lidl, květinářství, Fast Food, restaurace, školy, školky, zdravotní středisko, vlakové a autobusové nádraží apod. V okolí Nové Paky se nachází např. Jičín (18 km), Dvůr Králové nad Labem (29 km) nebo Hradec Králové (52 km). Dostupná doprava zahrnuje vlak i autobus. V současnosti probíhá okolo Nové Paky výstavba obchvatu.

Vzhledem k tomu, že průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl zpracován, uvádím dle zákonné povinnosti třídu G.
Majitelé si vyhrazují právo vybrat kupujícího dle vlastních kritérií. Děkujeme za pochopení.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize, právního servisu a všech poplatků
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Stanislava Suchardy, Nová Paka
ID
420240338
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
294 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
294 m2
Plocha nemovitosti
490 m2
Plocha zahrady
196 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Josef Tomášek

Josef Tomášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nové Pace?

Podobné nemovitosti