Prodej rodinného domu, Dolní Beřkovice, Horní hájek, 218 m2

Horní hájek, Dolní Beřkovice

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Dolních Beřkovicích

Informace k domu

Hledáte prostorný rodinný dům, kde každý člen vaší rodiny bude mít maximální soukromí a zároveň bude 30 minut od Prahy?

Pokud ano, tak jste tu správně!

Realitní kancelář 3P Bydlení Teplice vám v exkluzivním zastoupení majitele přináší nabídku prostorného a úsporného dvoupatrového rodinného domu v Dolních Beřkovicích, na adrese Horní Hájek 422.

Přízemí:
Zde se nachází dispozice 3+kk, kde největší dominantou je prostorný a prosvícený obývací pokoj, který je spojen s kuchyňským koutem.
Obývák spojují se zahradou francouzská okna, díky kterým pohodlně projdete ven.
V přízemí je dále také koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou. Další toaleta je i odděleně mimo koupelnu. V celém přízemí je dále napojeno podlahové topení.

A můžeme nahoru! …

Druhé patro:
Ve druhém patře máme doslova tunu světla a prostoru. Nachází se zde celkem 4 místnosti a jedna koupelna se sprchovým koutem. Jsou zde 3 pokoje a jedna společenská místnost, kterou lze využít klidně jako další obývací pokoj, kde můžete s rodinou trávit společné večery.

Exteriér:
K domu patří zahrada, kde budete mít dostatek místa na veškeré sportovní aktivity, nebo večerní relax. Vjezd k domu je možný příjezdovou bránou a nabízí se za ní možnost 2 parkovacích stání.

Prostory domu jsou maximálně světlé a prosvícené, při výstavbě se myslelo opravdu na každý detail. Prodává se nevybavený a nový majitel bude zároveň úplně první, což znamená, že si vše může přizpůsobit dle svých představ a nebude ovlivněn designem předchozího majitele.

Dům byl zkolaudován tento rok, takže jde o novostavbu. Energetická náročnost domu je A.
Stojí 10 minut od města Mělník a 30 minut od Prahy. V Dolních Beřkovicích najdete vše, co potřebujete a pokud ne, tak to jednoznačně najdete na Mělníku. Vše máte na dosah ruky, ale zároveň si dopřejete i maximální klid a ticho, které na vás v domě čeká.

Teplo zajišťuje plynový kondenzační kotel, do domu je zavedena vlastní studna pro užitkovou vodu. Dům je dále připojen na městskou vodu a kanalizaci. Nabízí se možnost v obývacím pokoji připojit krbová kamna. Dále do každé místnosti vedou internetové kabely.

Více informací o domu, najdete na našem webu nemovitosti.

Budu se těšit na prohlídku!

Parametry domu

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Horní hájek, Dolní Beřkovice
ID
0081
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
197 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
218 m2
Plocha nemovitosti
586 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Petr Volák R.E.S.

Petr Volák R.E.S.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Beřkovicích?

Podobné nemovitosti