Prodej rodinného domu, Kardašova Řečice, Cikar, 840 m2

Cikar, Kardašova Řečice

Doporučené firmy v Kardašově Řečici

Informace k domu

Prodej venkovského stavení u Jemčiny

Prodej výjimečného statku v srdci jihočeské přírody
Nabízíme Vám k prodeji rozlehlý a malebný statek, zasazený do kouzelné krajiny jihočeského venkova, nedaleko Kardašovy Řečice. Tento statek, obklopený přírodou, nabízí nejen prostor pro život, ale i možnost stát se součástí klidného a harmonického prostředí, kde se čas zastavil.

Nemovitost s celkovou zastavěnou plochou 840 m poskytuje čtyři bytové jednotky, z nichž dvě byly citlivě zrekonstruovány s ohledem na jejich požadavky. Každý kout tohoto statku vyzařuje teplo a historii, což z něj činí ideální domov pro ty, kdo touží po místě s duší. Díky své velikosti a dispozici navíc nabízí jedinečný potenciál pro ubytovací služby. Statek je ideální pro vybudování penzionu nebo ubytování na venkově, kde hosté mohou zažít klid a krásu jihočeské krajiny.

Součástí statku jsou také dvě prostorné garáže, dvě impozantní stodoly a maštal, která si zachovala svůj původní ráz. Z maštale vedou schody do sklepa, který přináší další možnosti využití a uchování tradičních hodnot.

Pod střechou tohoto statku se nachází rozlehlá půda, která láká k dalšímu rozšíření obytných prostor nebo jinému využití dle vašich snů a představ.

K tomuto stavení náleží nádvoří o velikosti 641 m a rozsáhlá zahrada o ploše 2 152 m, která nabízí místo pro odpočinek, setkávání s rodinou a přáteli, nebo zahradničení. Hned vedle statku se rozprostírá překrásná louka o rozloze 26 405 m, jež vás okouzlí svou prostorností a možnostmi, které nabízí ať už pro chov zvířat nebo prosté potěšení z přírody.

Tento statek je obklopený lesem Jemčina, známým svou nedotčenou krásou a klidem, kde si můžete vychutnat procházky, houbaření nebo jen ticho lesa. Blízkost rybníka ještě více umocňuje pocit propojení s přírodou a nabízí chvíle klidu a rozjímání.

Toto úžasné stavení se nachází v malebné vesničce Cikar, která je jen kousek od Kardašovy Řečice. Tato lokalita nabízí nejen snadnou dostupnost potřebných služeb, ale především klid a ticho venkova, kde najdete svůj vlastní kousek ráje.

Tento statek je více než jen nemovitost je to místo, kde můžete najít svůj domov, prostor pro realizaci snů a podnikání, a především klid a harmonii, kterou dnešní doba často postrádá. Přijďte objevit kouzlo tohoto výjimečného místa a nechte se unést jeho atmosférou.

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 8. 2024
Adresa
Cikar, Kardašova Řečice
ID
22
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
840 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
840 m2
Plocha nemovitosti
30038 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Mašek

Petr Mašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kardašově Řečici?

Podobné nemovitosti