Prodej rodinného domu, Staré Sedliště, 100 m2 (ID: 2003935)

Staré Sedliště

2 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 723 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Starém Sedlišti

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dům venkovského typu s pozemkem 600 m2 v obci Labuť, nedaleko hranic s Německem (hran. přechod Rozvadov cca.15 km) a nájezd na dálnici cca.3 km . Nemovitost se nachází na okraji obce. Celková zastavěná plocha je 121m2. Vnitřní dispozice domu je 3+1. Nachází se zde veranda, chodba se vstupem do kuchyně, WC, koupelny a vstupem do sklepa, z kuchyně je vstup do obývacího pokoje. Z chodby vede dřevěné schodiště do patra, kde se nachází velká chodba a 2 pokoje. Podlahy jsou dřevěné. Okna jsou plastová a špaletová. Součástí domu je velká garáž, nad kterou lze vybudovat další obytný prostor. Garáž bude zcela vyklizena při předání nemovitosti.
Dům je napojen na místní vodovod / voda je vedena v plastu/ a na funkční elektro. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. V obývací místnosti je vybudován krb s horkovzdušnými rozvody do domu. Kanalizace je řešena septikem. Dům je zčásti podsklepen a bez známek vlhkosti. Obchody jsou nejblíže 6km vzdálené obci Bor nebo 11 km vzdálený Tachov. Do obce pravidelně dojíždí autobus. Příjezdová cesta je po místní asfaltové komunikaci. Za domem se nachází romantické a klidné místo, kde lze vybudovat jezírko. Kolem plotu vede malý potůček.
Dům je vhodný pro klienty, kteří si rekonstrukcí vytvoří bydlení dle svých představ a zároveň hledají klidné místo pro bydlení či rekreaci.
Velice rádi Vám pomůžeme s financováním. Vřele doporučujeme.

Parametry domu

Cena
2 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Staré Sedliště
ID
241027
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
600 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JV REALITY

Nám. T.G.Masaryka 456/22, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Jiřina Vejvodová

Jiřina Vejvodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Starém Sedlišti?

Podobné nemovitosti