Pronájem bytu 2+1, Praha - Nové Město, Bolzanova, 91 m2 (ID: 2003728)

Bolzanova, Praha - Nové Město, Praha 1

39 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky za služby a energie se hradí zvlášť.)

Doporučené firmy v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prostorný zrekonstruovaný byt 2+1 (1 ložnice, 1 koupelna), o celkové obytné ploše 91,5 m2, je situován ve 2. patře historického domu s výtahem, v prestižní historické lokalitě Nové Město na Praze 1, ulice Bolzanova.

Kompozice plně zařízeného bytu se skládá ze vstupní chodby (12,1m2), obývacího pokoje (28,5m2) se zdobnou předstěnou a jídelním koutem, oddělené moderní kuchyně (8,5m2) vybavené vestavěnými spotřebiči (myčka, trouba, elektrická varná deska, lednice, mrazák), a samostatné ložnice (29,7m2) s vestavěnými skříněmi skříněmi, propojené s šatnou (2,6m2) a moderní koupelnou (5,6m2) se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a bidetem. V bytě je i oddělená toaleta. V budově se také nachází přístupná, plně vybavená posilovna.

Tato lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost - restaurace, bary, kluby, obchody, butiky, to vše na Václavském nebo Staroměstském náměstí, která se nachází ve vzdálenosti 12 min chůze. Oblíbené OC Palladium je vzdálené 10 min chůze a zároveň nabízí skvělý přístup ke slavným historickým památkám Prahy jako Karlův most, Orloj, Národní divadlo a mnoho dalších. Předností této lokality je její vynikající dopravní spojení - Masarykovo a Hlavní nádraží jsou vzdálena pouhých 5 minut chůze. Tramvajová zastávka a zastávka metra "Hlavní nádraží" (linka C) je též vzdálena pouhých 5 minut chůze.

Měsíční zálohové poplatky za služby a energie (včetně topení za byt) činí 3 500 Kč. Elektřina za byt se hradí zvlášť.
Parkování je možné v podzemních garážích za měsíční příplatek (4000 Kč/měs.).

Parametry bytu

Cena
39 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky za služby a energie se hradí zvlášť.
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Bolzanova, Praha - Nové Město, Praha 1
ID
N24746
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
92 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
91 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Eva Cinculová

Eva Cinculová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 1?

Podobné nemovitosti