Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Ondříčkova, 51 m2 (ID: 2003721)

Ondříčkova, Praha - Praha 3

28 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky za služby a energie se hradí zvlášť.)

Doporučené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Stylový designově zařízený byt 2+kk s balkónem (3,9m2), o celkové ploše 51,50m2, je situovaný ve 4.patře zrekonstruované budovy s výtahem, v atraktivní lokalitě poblíž Náměstí Jiřího z Poděbrad, na rozhraní Praha 2 Vinohrady a Praha 3 Žižkov, v ulici Ondříčkova.

Interiér bytu je zrekonstruovaný a zahrnuje i zařízení. Dispozičně byt nabízí vstupní chodbu vybavenou šatní skříní, světlý obývací pokoj propojený s kuchyňskou částí a jídelní částí, se vstupem na balkón, který je situovaný do tichého vnitrobloku. Kuchyň je vybavená moderní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (lednice/mrazák, sporák/trouba, myčka, mikrovlnní trouba). Z chodby je samostatný vstup do prostorné ložnice a moderní koupelny vybavené sprchovým koutem, toaletou a pračkou. K bytu náleží sklep. Možnost pronájmu parkovacího stání.

Oblíbená rezidenční lokalita poskytuje komfortní bydlení s veškerou občanskou vybaveností (farmářské trhy na Nám. Jiřího z Poděbrad, vyhlášené pekárny, restaurace, kavárny, bistra, různé obchůdky s delikatesy, supermarkety, designové obchody s nábytkem a bytovými doplňky, nákupní centrum Flora, banky, a další), poblíž krásného parku Riegrovy Sady s venkovním posezením, atletickým stadionem, plovárnou, dětskými hřišti, relaxační zónou a do malebného parku Rajská Zahrada s možností využití venkovní posilovny, hry Pétanque, hřiště s venkovním posezením.
Výborná dopravní dostupnost metrem (linka A) a tramvají (zastávka Náměstí Jiřího z Poděbrad).

K dispozici je i parkovaní ve dvoře za poplatek 2500,- Kč/měsíčně. Poplatky za služby 1.000,- Kč/osobu/měsíc + energie (elektřina a plyn ) hradí nájemce přímo dodavatelům služeb. Vratná kauce 2 nájmy. Provize RK.
K dispozici od 01/11/2024, prohlídky možné po dohodě.

Parametry bytu

Cena
28 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky za služby a energie se hradí zvlášť.
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Ondříčkova, Praha - Praha 3
ID
907805
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
51 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Eva Cinculová

Eva Cinculová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti