Prodej chalupy, Kryštofovy Hamry - Mezilesí, 120 m2

Kryštofovy Hamry, Mezilesí

6 180 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 452 Kč /za měsíc

(Včetně právních služeb, advokátní úschovy peněz, poplatků a provize RK)

Doporučené firmy v Kryštofových Hamrech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Dovoluji si nabídnout téměř zapomenutý nádherný kout Krušných hor nabízející klid, samotu a vůni jehličnatého lesa plného zvěře a pravých hřibů.
Právě zde v Mezilesí, části obce Kryštofovy Hamry, kam mají možnost vjezdu pouze obyvatelé pěti rodinných domů, nabízíme původní chalupu určenou k rekonstrukci.

Cihlová stavba disponuje čtyřmi přízemními místnostmi, koupelnou, půdním prostorem vhodným k podkrovní vestavbě, suterénní garáží s další místností. Vytápění zajišťovala kachlová kamna umožňující vaření a pečení,
přivedena elektřina 230 V s možností žádosti také o 400 V, voda přivedena z pramene zásobující i sousední nemovitosti, u domu k dispozici studánka, odpad sveden do septiku. Rekonstrukce nemovitosti byla již započata, přesto se se nabízí možnost odstranění stavby a vybudování nové.

Pevná cena nemovitosti zahrnuje především její umístění, podobnou jedinečnou polohu pro relaxaci budete těžko hledat. Stavba určena pro rodinnou rekreaci má číslo popisné a nabízí možnost trvalého bydlení.

Vzdálenost od Prahy 120 km zpříjemňuje dálnice D7, Chomutov vzdálen 25 km a Skiareál Klínovec pouhých 12 km. Na přechod ve Vejprtech se sousedním Německem se dostanete za 15 minut.

Pro více informací a domluvení si nezávazné prohlídky, na kterou Vás velice rád doprovodím, mne neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 180 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právních služeb, advokátní úschovy peněz, poplatků a provize RK
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Kryštofovy Hamry, Mezilesí
ID
01236
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
139 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Stanislav Korytář

Stanislav Korytář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Kryštofových Hamrech?

Podobné nemovitosti