Prodej rodinného domu, Chrast, 273 m2

Chrast

2 596 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 372 Kč /za měsíc

(Za 80% podíl, včetně všech služeb)

Doporučené firmy v Chrasti

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji 80% podíl na rodinném domu v obci Podlažice 89, Chrast - Podlažice, s dispozicí 4+1. Je to samostatně stojící objekt v hezkém prostředí.
V přízemí je zádveří se schodištěm, komora pod schody, koupelna s WC, kuchyň a obývací pokoj. Z něho vstoupíme do dalších částí domu bez rekonstrukce - pokoj, chodba a kotelna, další pokoj. V části prvního nadzemního podlaží se nachází vybudované obytné podkroví - chodba, pokoj, šatna, balkon a zbytek tvoří neupravovaný půdní prostor. Budova má smíšenou konstrukci – starší část domu je z kamene a cihel, přístavba byla provedena ze škvárobetonových tvárnic. Stropy jsou klenbové, dřevěné trámové, betonové, v části s opravenými podhledy. Střechu má sedlovou, krytinu tvoří betonové tašky a je částečně zateplen polystyrenem. Vnitřní omítky jsou štukové, okna plastová s trojsklem. Podlahy jsou prkenné pokryté PVC, betonové s koberci, laminátové plovoucí, keramická dlažba. Kuchyňské vybavení tvoří kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. V koupelně se nachází klasická vana, umyvadlo - WC součástí koupelny. K domu patří i pěkná zahrada. Do domu je zavedena elektřina o napětí 230 a 400 V. Voda je přivedena z obecního vodovodu, k objektu patří i studna, není však užívána jako zdroj pitné vody. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci. Zemní plyn je dostupný, není však využíván. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva, v obývacím pokoji jsou krbová kamna, ohřev vody zajišťuje bojler. Objekt byl postaven před cca 150 lety, kolem roku 1990 byla provedena přístavba. V roce 2010 došlo k částečné rekonstrukci vybraných částí domu – obývací pokoj, kuchyně, koupelna, pokoj v podkroví (rozvody, omítky, podlahy), v roce 2016 byla vyměněna okna a střecha vč. krovu. Část domu zůstala původní, oprava hydroizolace nebyla provedena.
Město Chrast leží ve východní části okresu Chrudim, cca 10 km od okresního města.
Má přibližně 3 160 obyvatel a rozšířenou občanskou vybavenost – MŠ, ZŠ, obchody, poštu, služby, lékaře, částečnou kulturní vybavenost. Je obsluhována autobusovou i vlakovou dopravou. Má kompletní veřejné rozvody inženýrských sítí.
*** Prodej je v rámci insolvenčního řízení ve spolupráci s insolvenčním správcem. Na objektu nelze provést zástavu pro použití hypotečního úvěru.
*** V případě více zájemců, bude Komerční banka, a. s., jako zajištěný věřitel, preferovat nejvyšší učiněnou nabídku.

Parametry domu

Cena
2 596 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Za 80% podíl, včetně všech služeb
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Chrast
ID
0061-NP02684
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
147 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
273 m2
Plocha nemovitosti
1327 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Ing. Petr Jašek

Ing. Petr Jašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrasti (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti