Prodej rodinného domu, Petrovice u Karviné, 240 m2

Petrovice u Karviné

7 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 219 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Petrovicích u Karviné

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 5+1 po celkové rekonstrukci, který je ideální pro mladou rodinu. Tento dobře udržovaný dům s užitnou plochou cca 240m2 a promyšleným uspořádáním interiéru nabízí pěkné bydlení.
Dispozice domu:
Přízemí: Zádveří, prostorná kuchyně s jídelnou , obývací pokoj s krbem, samostatné WC, prostorná koupelna, spíž. Podlahová krytina dlažba.
2. NP: Dřevěným schodištěm se dostanete na 2.NP, kde je ložnice s vestavěnými skříněmi, k dispozici je také šatní prostor, možný vstup na venkovní terasu, dále dva dětské pokoje, koupelna společně s WC, technická místnost a půdní prostor vhodný k uskladnění. Podlahová krytina plovoucí podlahy, koupelna dlažba.
Nemovitost je možné vytápět plynovým kotlem se zásobníkem na teplou vodu (60l) a nebo krbem s teplovodním výměníkem. Rodinný dům je napojený na obecní vodovod, odpady jsou řešeny septikem. Součásti domu je technická místnost a menší garáž pro jednostopá vozidla.
Dům je po kompletní rekonstrukci – obvodové stěny jsou podřezané s nerezovými plechy, nová plastová okna, elektroinstalace v mědi, rozvody vody v plastu, částečné snížení stropů. Ložnice byla renovována v roce 2023, koupelna a kuchyně 1. NP (rok 2022), dřevník, venkovní stání, částečné nové oplocení pozemku.
Exteriér:
- Zateplení domu systémem Spiral Anksys (12 cm polystyren)
- Kamerový systém
- Kryté venkovní stání
- vstupní brána dálkové ovládání
- Udržovaná zahrada o výměře 1.053 m2 s okrasnými dřevinami, ovocnými stromy a keři, skleníkem, bazénem, dřevníkem a dětským koutkem.
Tento dům je ideální pro ty, kdo hledají pohodlné, prostorné a moderní bydlení v klidné lokalitě s udržovanou zahradou s výbornou dostupností do okolních měst. Přijďte se přesvědčit. Podrobné informace u makléře.

Parametry domu

Cena
7 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Petrovice u Karviné
ID
03334
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
240 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
157 m2
Plocha nemovitosti
1053 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Petr Krafčík

Petr Krafčík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Petrovicích u Karviné?

Podobné nemovitosti