Prodej trvalého travního porostu, Malá Úpa - Dolní Malá Úpa, 2445 m2

Dolní Malá Úpa

3 375 175 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 085 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Malé Úpě

Informace k pozemku

Prodej louky, 2445 m², Malá Úpa

Prodej lukrativní louky v klidné části obce Dolní Malá Úpa. Nabízíme k prodeji louku o celkové rozloze
2445 m². Tato atraktivní nemovitost se nachází v klidné části obce, ideální pro relaxaci a využití v přírodě. Stav nemovitosti je dobrý, což umožňuje okamžité využití. Tento pozemek je vhodný pro různé účely, ať už se jedná o pastvu, kulturní akce nebo výlety s rodinou. Výhodou je i snadný přístup po obecní komunikaci a blízkost turistických tras, které dodávají lokalitě na atraktivitě. Na pozemku se nachází malá stavba na 5 let. Pozemek je oplocený a k dispozici je odstavná plocha pro 3 vozidla.
V územním plánu je vedeny jako RU - zástavba s převažujícímu rekreačnímu ubytování. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či prohlídku. Tato jedinečná nabídka vás překvapí svou polohou a přírodním kouzlem.

Parametry pozemku

Cena
3 375 175 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Dolní Malá Úpa
ID
881194
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2445 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Štěpánka Pechová

Štěpánka Pechová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Malé Úpě?

Podobné nemovitosti