Prodej rodinného domu, Litoměřice - Předměstí, K Radobýlu, 280 m2

K Radobýlu, Předměstí

15 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

V naší nabídce naleznete k prodeji skvěle situovaný rodinný dům, který se nachází v klidné ulici Pod Radobýlem ve městě Litoměřice. Dům byl zkolaudovaný v roce 2005, je orientovaný na jih a nachází se na pozemku o celkové velikosti 980 m2.

Na první pohled vás zaujme okrasná předzahrádka, která je současným majitelem skvěle udržována. Dům dále disponuje zahradou, která je rozdělena na hospodářskou část s okrasnými prvky a část pro volnočasové využití. Na rozlehlé terase je k domu přistavěný prostorný zakrytý altán s venkovním krbovým vytápěním. Na pozemku dále najdete stavbu pro uskladnění zahradní techniky, skleník a velký bazén, který má nové střešní zakrytí.

Samotný rodinný dům je dvoupatrový, kdy v přízemí naleznete kromě koupelny, šatny a návštěvní místnosti také prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní. Detailní prvky v interiéru jsou tvořeny přírodním dřevem v třešňových odstínech. V obývacím pokoji jsou dominantou krbová kamna, která jsou připojena na centrální vytápění, a tedy v zimě bez problému vytopí celý dům! Kromě krbu dům disponuje pod dlažbou také podlahovým topením.

Po schodech do patra naleznete několik samostatných místností: dvě ložnice, kdy každá má samostatný vstup na balkón, pracovní místnost se soukromou tělocvičnou, případně také opravdu velkou šatnu, koupelnu s vanou anebo technickou místnost s kvalitní infrasaunou pro dvě osoby.

K domu náleží jednomístná garáž, není ale problém zde zaparkovat vícero osobních vozů. Dům je postavený z kvalitních cihel a disponuje moderními plastovými okny. K domu patří i povolená studna s užitkovou vodou. Celý dům je vybavený zabezpečovacím systémem. Nedaleko objektu naleznete veškerou občanskou vybavenost (obchody, lékaře či zastávky MHD). Většina interiéru zůstane zachována, tedy téměř veškerý nábytek a technické vybavení. Postačí dům koupit a spokojeně bydlet!

Dům je vhodný pro početnou rodinu, která na klidném místě v Litoměřicích najde dostatek prostoru pro pokojné rodinné bydlení. V případě vašeho zájmu o prohlídku či doplnění informací neváhejte kontaktovat makléře Dobré realitky!

Parametry domu

Cena
15 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 8. 2024
Adresa
K Radobýlu, Předměstí
ID
412
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
158 m2
Podlahová plocha
280 m2
Plocha nemovitosti
980 m2
Plocha zahrady
828 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová, Dlážděná
Telekomunikace
Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Dobrá realitka

Dobrá realitka

Velká Dominikánská 102/23, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 147 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslav  Pokorný

Mgr. Miroslav Pokorný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Litoměřicích?

Podobné nemovitosti