Prodej rodinného domu, Nýřany, 134 m2 (ID: 2001137)

Nýřany

5 090 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 257 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize pro RK a veškerého právního servisu.)

Doporučené firmy v Nýřanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k dispozici řadový dům, který se nachází ve městě Nýřany. Podlahová plocha domu činí 134 m² s velikostí pozemku 236 m². Dispozice je navržena prakticky a to tak, že ve spodní části vzniká denní prostor a v patře klidová zóna, kde nechybí ložnice, dva dětské pokoje a společná koupelna s toaletou. Součástí tohoto domu je také garáž, venkovní parkovací stání a zahrada. Koupi domu je možné uskutečnit buď v hrubé stavbě, tedy s možností dokončit dům ve své režii, nebo lze koupi domu uskutečnit s kompletním dokončením. Doporučujeme společné dodělání fasády, plotu a retenční nádoby.

V rámci této ceny hrubé stavby obdržíte:
Hrubou stavbu domu včetně střešní krytiny, oken a vchodových dveří. Vyzděné příčky v domě, v ceně je dále dokončení finálního povrchu u domu a donapojení sítí, včetně zpevněné plochy před domem na parkování.

Město Nýřany má velmi aktraktivní umístění u dálnice a je vzdálené 10 km od Plzně. Nabízí veškerou občanskou vybavenost a je zde výborná dopravní obslužnost. Pro více informací nebo termín prohlídek kontaktujte makléřku.

Parametry domu

Cena
5 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize pro RK a veškerého právního servisu.
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Nýřany
ID
0355
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
134 m2
Plocha nemovitosti
236 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Veronika Švajcrová

Veronika Švajcrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nýřanech?

Podobné nemovitosti