Prodej rodinného domu, Praha - Miškovice, Na Kačence, 136 m2 (ID: 2000758)

Na Kačence, Praha 9 - Miškovice

14 900 000 Kč HYPOTÉKA od 71 009 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Útulný dům v klidné lokalitě, Praha 9 - Miškovice

Ve výhradním zastoupení prodávajícího nabízíme na prodej atypický rodinný dům, který se může využívat i jako dvougenerační, ulice Na Kačence, Praha 9 - Miškovice s podlahovou plochou 170 m². Jedná se o zděný zateplený dům s dispozicí 2 jednotek (3+KK a 2+KK) se zahradou. Dům je postaven na pozemku o celkové výměře 321 m² v klidné lokalitě na okraji Prahy. K domu náleží parkovací stání přímo na ulici o velikosti 14 m².

V pravé části 1. NP se nachází samostatná bytová jednotka s dispozicí 2KK a skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a přímým vstupem na zahradu, ložnice, koupelny se sprchovým koutem a wc a společné chodby. V levé části domu je pak obývací pokoj s krbem a kuchyňským koutem s přímým vstupem na zahradu, chodbou, koupelnou s vanou a wc, technickou místností, kde je umístěn plynový kotel a schodištěm do podkroví.

V 2. NP (podkroví) se nachází dětský pokoj, ložnice s balkónem, koupelna se sprchovým koutem a WC, šatnou a úložným prostorem.

Vytápění je řešeno plynovým kotlem , okna jsou dřevěná. Dům je napojen na elektřinu, plynovod, vodovod a kanalizaci.

Na zahradě je k dispozici menší dílna pod kterou je malý sklep. K dílně je možné zajet autem - vrata na dálkové ovládání. Jsou též k dispozici vzrostlé stromy - hruška, ořech, jabloň.

Kolaudace proběhla v roce 2007.

Veškerá občanská vybavenost je v okolí, škola, školka, obchodní centra, restaurace, a pošta. V nedaleké Vinoři golfové hřiště. Výborná dopravní obslužnost, zastávka BUS. Nedaleko nájezd na dálnice D8.

Dům se prodává zařízený s veškerým vybavením, majitel si odnese pouze osobní věci.
V letošním roce byla instalována nová kuchyňská linka.
Bude předána i veškerá projektová dokumentace.

V případě zájmu o další informace nebo prohlídku kontaktujte makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
14 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Na Kačence, Praha 9 - Miškovice
ID
292-NP00573
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
136 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
321 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Marcel Fryček

Marcel Fryček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti