Prodej bytu 2+1, Nový Bor, Svojsíkova, 56 m2 (ID: 1999640)

Svojsíkova, Nový Bor

2 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 153 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Doporučené firmy v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte středně velký byt s krásnými výhledy připravený k okamžitému nastěhování? Pak Vám právě takový můžeme nabídnout a to hned se 3 lodžiemi!

Jedná se o byt s dispozicí 2+1 se třemi lodžiemi v panelovém domě na okraji Nového Boru ve Svojsíkově ulici o užitné ploše 56,30 m2, který je v osobním vlastnictví a nachází se v 9.NP zatepleného domu.
Byt prošel před několika lety kompletní rekonstrukcí, při níž bylo mimo jiné kompletně přestavěno bytové jádro a rovněž byly instalovány nové elektrické rozvody v mědi. V koupelně je tak prostorný sprchový kout, umyvadlo a svůj prostor zde našla pračka i sušička (obojí je součástí nabídkové ceny). Kuchyně je vybavena rohovou linkou s plynovým sporákem, digestoří a vestavěnou elektrickou troubou. V obou pokojích je úplně nová plovoucí podlaha a ve zbývající části bytu je keramická dlažba. Na lodžiích je rovněž položena keramická dlažba. Byt disponuje nadstandardními bezpečnostními dveřmi s kamerou. V jednom z pokojů je zánovní klimatizace (součástí nabídkové ceny).

Dům prošel revitalizací, která zahrnovala zateplení, instalaci plastových oken a dveří, rekonstrukci stoupaček atd. Výhodou jsou dva výtahy, z nichž je jeden prostornější a může sloužit jako nákladní s využitím při stěhování. Dům disponuje bezbariérovým vstupem. K bytu náleží sklepní kóje a velkou výhodou je potom samostatná komora na patře (cca 4m2), která je ve výlučném užívání právě tohoto bytu. Do bytu je zavedena elektřina, plyn, studená a teplá voda i optický kabel.

Dispozice bytu jsou patrné na přiložených půdorysných vizualizacích a rovněž se můžete bytem projít prostřednictvím 3D virtuální prohlídky.

I přes polohu na okraji města jsou základní služby a nákupní možnosti v docházkové vzdálenosti od domu. Na náměstí Míru dojdete za deset minut. Na nejbližší autobusovou zastávku pak za pět minut.
Z Nového Boru se po kvalitních silnicích dostanete do České Lípy (8 km), Liberce (45 km) nebo třeba do Mladé Boleslavi (50 km).

Předpis měsíčních úhrad činí 3.819,- Kč , z čehož 987,- Kč tvoří fond oprav.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky. Financování koupě Vám v případě potřeby zajistíme.

Budeme se těšit na viděnou na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
2 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Svojsíkova, Nový Bor
ID
0224-NP01316
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Aleš Zemek

Aleš Zemek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Novém Boru?

Podobné nemovitosti