Prodej zemědělské usedlosti, Klatovy, 250 m2

Klatovy - Čínov

5 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 641 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Klatovech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme prodej bývalé zemědělské usedlosti s uzavřeným dvorem v obci Čínov na dohled od Klatov. Usedlost je delší dobu nevyužívaná a neobydlená. Na obytný dům navazuje pěkná stáj s boxy pro koně. V čele dvoru je veliká funkční stodola převážně zděná s navazující bývalou klubovnou a sociálním zázemím. Na pravé straně dvoru jsou bývalé chlívy s přístřešky. Na stáj navazuje zahrada, která volně pokračuje pozemkem s možností využití taktéž pro zahradu či sad. Částečně podsklepená obytná budova má gigantické podkroví prodloužené o část nad stájí. Vazba střechy je ve skvělém stavu, přímo ideální pro vestavbu možno i pro víc bytů.
V minulosti mimo statkové aktivity zde byl v provozu hostinec, který pro uchování a chlazení piva využíval venkovní rozsáhlý sklep hned vedle domu. Usedlost by mohla být zajímavou kromě tradičního využití, také jako svatební a obřadní stylový statek. Blízkost Klatov činí toto místo zajímavým.

Parametry domu

Cena
5 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Klatovy - Čínov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
2304 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Pavel Prokeš

Pavel Prokeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Klatovech?

Podobné nemovitosti