Pronájem obchodního prostoru, Pardubice - Zelené Předměstí, Jana Palacha, 31 m2

Jana Palacha, Pardubice, okres pardubice, Pardubice V

9 600 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Pardubicích

Informace k nemovitosti

Exkluzivní možnost pronájmu komerčního prostoru v atraktivní lokalitě v centru Pardubic! Tento prostorný obchod o rozloze 31 m2 se nachází v jednopodlažní budově s možností využití až 3 parkovacích míst. Ideální pro provozování obchodní činnosti nebo služeb, díky své výhodné poloze poblíž Jana Palacha v Zeleném Předměstí lze očekávat vysoký provoz a zájem zákazníků.

Prostory jsou ve velmi dobrém stavu a nabízejí všechny potřebné vybavení pro pohodlný provoz. Majitel nabízí dlouhodobý pronájem za měsíční nájemné ve výši 9 600 Kč. Vzhledem k tomu, že se jedná o osobní vlastnictví, je zajištěna dlouhodobá stabilita a spolehlivost.

Disponujete-li ambicemi podnikání v oblasti Pardubic, pak je tento obchodní prostor ideální volbou pro vás. Nejmodernější technologie a výhodná poloha v kombinaci se zajištěnými parkovacími místy a vynikající dostupností pro zákazníky jsou klíčovými prvky tohoto nabízeného prostoru.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a stáhněte si podrobné informace o tomto komerčním prostoru ještě dnes! Pro další informace se obraťte na našeho zkušeného realitního makléře prostřednictvím uvedeného kontaktního formuláře. Vaše podnikání si zaslouží ten nejlepší start - začněte hned teď v této perfektní lokalitě v Pardubicích!

Parametry nemovitosti

Cena
9 600 Kč /za měsíc
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Jana Palacha, Pardubice, okres pardubice, Pardubice V
ID
909679
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
31 m2
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední dálkové
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Tichý

Petr Tichý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Pardubicích?

Podobné nemovitosti