Prodej rodinného domu, Podbořany, Bílý kopec, 140 m2 (ID: 1997616)

Bílý kopec, Podbořany

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Podbořanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Pokud hledáte dům pro velkou rodinu, který je okamžitě k dispozici, pak se rozhodně podívejte na tuto nabídku:
Nabízíme k prodeji zařízený rodinný dům v klidné části města Podbořany, okr. Louny. Nemovitost probíhala v poslední době drobnými rekonstrukcemi, nová jsou okna a vchodové dveře a obě koupelny (v přízemí i v patře domu). Přízemí této nemovitosti se sestává ze vstupní chodbičky, koupelny, kuchyně, obývacího pokoje a předsíně, ze které vedou schody do sklepa a 1.patra domu. Zde jsou prostory rozděleny na chodbu, kde je možné dobudovat druhou kuchyň, dva pokoje a koupelnu s WC.
Objekt je vybaven ústředním topením, vytápění je kotlem na dřevo. Pitná voda je přivedena z obecního vodovodu, odpady jsou svedeny do kanalizace. Přípojka plynu je vyvedena na fasádu. Přístup na pozemek je bezbariérový, navazující přímo na zpevněnou obecní komunikaci. Dům je částečně podsklepený a suchý.
Pozemek o rozměru 423 m2 je rovinatý, nachází se na něm pergola s posezením (v současné době skladiště dřeva) a ovocné stromy. V obci Podbořany bydlí více než 6000 obyvatel a je zde dobrá občanská vybavenost (městský úřad, MŠ, ZŠ, pošta, síť obchodů, vlak, autobus). Do okresního města Louny, do měst Mostu, Chomutova a K. Varů je to cca 40 - 50 km, na Zličín či do Plzně cca 70 km. Zámek Krásný Dvůr a Kružín jsou vyhledávanou turistickou oblastí, najdeme zde rozsáhlé lesy.
Odkaz na webové stránky města Podbořany, kde najdete územní plán a další informace je zde:
https://www.podborany.net/
Pro další informace a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Bílý kopec, Podbořany
ID
0023-NP08014
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
423 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Milan Bílý

Milan Bílý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Podbořanech?

Podobné nemovitosti