Prodej rodinného domu, Vodňany - Pražák, 160 m2 (ID: 1996866)

Vodňany - Pražák, okres Strakonice

2 390 000 Kč HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Vodňanech

Informace k domu

Chalupa k trvalému bydlení nebo rekreaci Pražák, Vodňany

Nabízíme k prodeji chalupu k trvalému bydlení nebo rekreaci v obecní části Pražák. Město Vodňany kam obecní část Pražák spadá, je vzdáleno pouhé 2 km. Chalupa se nachází na zastavěné ploše 160 m² a její součástí je zahrada o výměře 145 m².
Budova chalupy prošla rozsáhlejší rekonstrukcí a její stávající dispozice je řešena takto: z obecní komunikace vstupujeme do vstupní chodby, která zajišťuje vstup do obytné části a zahrady. Obytná část se skládá ze třech hlavních místností. Kuchyně 15 m², obývacího pokoje 15m² a ložnice 24 m². Dále v obytné části najdeme koupelnu a technickou místnost. Na zahradě se nachází malý dvorek a samotná zahrada s velkou třešní.

Obsahem dosavadních prací, které byly v rámci rekonstrukce provedeny je kompletní výměna krovu, střešních latí, podstřešní fólie a byla položena nová střešní krytina. V obytné části jsou nová okna, betonové podlahy, štuky, zárubně a elektroinstalace. Chalupa je napojena na obecní vodovod, kanalizaci a vlastní přípojku elektřiny.
Dále je navezena nová dlažba pro celý dům, kuchyňská linka vč. spotřebičů a nábytek. Celkově je do nemovitosti v rámci rekonstrukce investováno 1.000.000,- Kč.
Chalupa se nachází na klidném místě obce a její okolí je obklopeny lesy a rybníky. Veškerá občanská vybavenost se nachází ve městě Vodňany. Pražák je dostupný vlakem nebo autobusem. Autem jste na hlavní silnici Písek – České Budějovice za pět minut.

Parametry domu

Cena
2 390 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Vodňany - Pražák, okres Strakonice
ID
9822014
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
160 m2
Plocha nemovitosti
305 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CENTURY 21 Facon Reality

Brigádnická 1723/4, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Aleš Facon

Aleš Facon

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vodňanech?

Podobné nemovitosti