Prodej zemědělské usedlosti, Zbrašín, 340 m2

Zbrašín

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Zbrašíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Usedlost je situována v klidné části obce Zbrašín u Loun na jejím okraji. Obec Zbrašín, okr. Louny se nachází na okraji Přírodního parku Džbán, kde v okolí se nacházejí rozsáhlé lesy a protéká jí potok Maruška. Stavení, s rozsáhlým pozemkem přes 18000m2 převážně s pastvinou, sestává z obytného domu a přilehlých staveb, kde dům je řešený jakožto 3+1, o zastavěné ploše 200 m2. Stavba je částečně rekonstruovaná. V přízemí se nacházejí tři obytné pokoje, kuchyň, vstupní chodba, špajz, WC, koupelna s rohovou vanou, v podkroví je půdní prostor , kde je možné vybudovat další obytnou vestavbu na samostatnou bytovou jednotku. Střecha a krovy jsou ve velmi dobrém stavu, nové rozvody, plastová okna.Na dům navazuje bývalá sýpka, která vybízí k dalšímu vybudování samostatné bytové jednotky s pochozí terasou a s římskými lázněmi, či vnitřním bazénem. Na pozemku se nachází prostorná dílna se zavedenou elektřinou.
Pozemek má vybudovaný široký betonový nájezd pro velká vozidla. Při vstupu do usedlosti je z části dvoukřídlá brána z masivního dřeva. Oplocení z masivních fošen, zajišťuje naprostý klid a soukromí. Vlastní studna na zahradě s celoroční zásobou kvalitní pitné vody. V nemovitosti je přípojka na dálkový vodovod a odpady do veřejné kanalizace. Plyn a elektřina jsou do domu zavedeny.
- Na pozemku se nachází víceúčelová Voliéra, vhodná zejména pro chov psů, šelem, ptactva, koček, či záchrannou stanici o výšce 4 metry, zhotovená z 3D Super PVC pletiva, průměr drátu 5 mm, o rozloze 300 m2, s betonovými podhrabovými deskami po celém obvodě, zabezpečená po celé vrchní ploše odolnou sítí, s dvoukřídlou bránou se zamykatelnými mechanismy, která umožňuje pěší přístup nebo vjezd vozidel z pozemku vlastníka, s nově vybudovanou zděnou budovou, zázemí o výměře 35 m2, určenou pro odpočinek zvířat, opatřenou šoupáky pro přepouštění zvířat.
- Výběh pro chov koní je připraven i s elektrickým ohradníkem po celé ploše pastviny a nově vybudovaný dřevěný kombinovaný přístřešek, sloužící pro odpočinek koní, skladování sena.
- Využití nemovitosti je vhodné zejména pro
farmaření, agroturistiku, chov koní, chov zvířat jakožto chovná nebo záchranná stanice pro psy, kočky, šelmy, ptactvo a pod.
V dojezdové vzdálenosti se nachází :
- škola, školka v obci Cítoliby, Louny, Žatec, do 7 km od domu. město Rakovník do 25km.
- koupání: Nechranická přehrada 30 min. autem, řeka Ohře do 10 min.
- do Prahy po rychlostní komunikaci D7, nájezd 10 min na D7 směr Praha-Řepy po D6 i D7 do 45min
Cena dohodou

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Zbrašín
ID
240058
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
340 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
18549 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod, Studna
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 68 lidí

Prodejce

Roman Holota

Roman Holota

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Zbrašíně?