Prodej bytu 2+1, Žatec, Svatováclavská, 60 m2

Svatováclavská, Žatec

2 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 485 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Jste milovníci sportovních aktivit, procházek či klidného posezení u vody či v parku a zároveň chcete mít veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky? To vše nabízí právě tato nemovitost.

Dovolte mi Vám představit byt 2+1 o rozloze 60 m², který se nachází v klidné lokalitě města Žatec, v ulici Svatováclavská, ideální pro pohodlné bydlení.

Byt je skvěle dispozičně řešen. V prostorné kuchyni s jídelním koutem najdete dostatek místa pro přípravu pokrmů i rodinná posezení. Ložnice s výhledem do zeleně zaručuje klidné a ničím nerušené noci. Obývací pokoj nabízí dostatek prostoru pro relaxaci a společenské aktivity. Koupelna s vanou je ideálním místem pro odpočinek po dlouhém dni, přičemž WC je oddělené pro maximální pohodlí. Kompletní výměnou prošlo jádro, vodoinstalace a elektroinstalace v těchto prostorách. Vstupní chodba též nabízí dostatek prostoru pro šatní skříň. Výhodou tohoto čtyřpatrového bytového domu je výtah.

Pro Vaši lepší představivost přikládáme 2D a 3D půdorysy, zároveň taktéž vizualizaci jednotlivých obytných místností, díky čemuž si lépe dokážete představit právě možná Vaše budoucí bydlení.

K bytu náleží sklepní kóje, která poskytuje další úložný prostor. Celý vchod je zateplený a byt má plastová okna.

Díky své poloze nabízí tato nemovitost široké spektrum možností. V blízkosti se nachází řeka Ohře s cyklostezkou, ideální pro milovníky sportu i přírody. V okolí najdete také občerstvení Maribar a hospodu Chaloupku, kde si můžete především v letních měsících vychutnat příjemné posezení.

Tento byt je skvělou volbou jak pro menší rodiny, páry, tak i jednotlivce, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v Žatci. Zároveň se jedná o zajímavou investiční příležitost ve vyhledávané lokalitě. Nechte se okouzlit tímto místem a přijďte si prohlédnout svůj nový domov!

Parametry bytu

Cena
2 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Svatováclavská, Žatec
ID
0032-NP08717
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Hassman

Ing. Pavel Hassman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti