Prodej chaty, Krásná, 53 m2

Krásná

1 700 000 Kč HYPOTÉKA od 8 102 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Krásné

Informace k domu

CHATA KRÁSNÁ

Pokud máte rádi Beskydy, a krásnou přírodu, mohla by Vás zaujmout naše nová nabídka chaty v obci Krásná pod Lysou horou. Chata se nachází na jižním svahu pár metrů od hlavní cesty procházející Krásnou. Automobil zaparkujete přímo u vašeho neoploceného pozemku o rozloze 1198 m², k chatě se dostanete vystoupáním po příkrém kamenném schodišti. Díky poloze ve vyšší nadmořské výšce vám chata poskytne úchvatný panoramatický výhled do okolí. Vedle chaty je příjemné posezení, kde bude chutnat jak ranní káva, tak odpolední vínečko s přáteli.

Samotná chata je dřevěná, postavená na zděném základu a má jednu hlavní místnost s kuchyňským koutem a kamny na tuhá paliva, dvě ložnice a verandu. V chatě je také umístěn sprchovací kout, WC a umyvadlo. K uložení nářadí je skvělý sklepní prostor, kde se nachází i bojler. Chata je napojena na elektřinu 230V a značnou výhodou je napojení na obecní vodovod, což vám zajistí pitnou vodu po celý rok. Přesto, že je toto úžasná nemovitost je určená k celkové rekonstrukci podle představ nového majitele.

Obec Krásná se rozkládá pod nejvyšší horou Moravskoslezských Beskyd, a to pod Lysou horou (1323 m n. m.). Nalezneme zde také údolí horské říčky Mohelnice, která Vás v letním období zajisté osvěží. Okolí je plné zeleně, vhodné k procházkám, turistice, cykloturistice, lyžování, projížďky na běžkách a houbaření.

Daná nemovitost spolu s pozemkem nabízí krásné chvíle s rodinou v letních i zimních měsících. Pokud máte zájem o příjemné a klidné místo pro odpočinek, tato chata by mohla být pro Vás tou správnou volbou.

Zastavěná plocha chaty 53 m²

celý pozemek o rozloze 1198 m²

více informací u makléře a na lokosovarenata.cz/chata-krasna

Parametry domu

Cena
1 700 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Krásná
ID
1007
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
53 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
53 m2
Plocha nemovitosti
1198 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Ing. Renáta Lokosová

Ing. Renáta Lokosová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Krásné (okr. Frýdek-Místek)?

Podobné nemovitosti