Prodej restaurace, Přeštice, Husova, 200 m2

Husova, Přeštice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele zprostředkujeme prodej nebytového prostoru s garáží a s mezonetovým bytem o dispozici 4+1 na dvou stavebních, sousedících pozemcích o celkové ploše 238 m2 a zastavěné ploše 249 m2 v Husově ulici v Přešticích.
RD V přízemí domu je situována restaurace, Pizzeria Venezia, včetně potřebného zázemí pro její provozování. Je zde také vstup do obytné části domu, hezkého mezonetového a moderně zařízeného bytu o dispozici 4+1 o užitné ploše 100 m2.
Dům byl v místě původní zástavby nově postaven roku 2002 na pozemku o rozloze 122 m2. V roce 2004 byla vybudována na sousedním pozemku zahrádka (116 m2), která zvětšila v létě kapacitu vnitřní restaurace. Je zde také garáž s vjezdem z hlavní komunikace, využívaná v současné době jako sklad a toalety.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě – elektřinu, plyn, obecní vodu a kanalizaci.
Pizzerie:
Kapacita restaurace ke 35 míst. Je zde pec na dřevo, kterou požaduje technologie výroby pizzy, zázemí kuchyně s plynovým sporákem a digestoří, toalety a sklad. Podlahovou krytinu tvoří dlažba. Na provozovnu jsou provedeny veškeré revize a k dispozici je také dokumentace o stavbě domu a provedených rekonstrukcích.
Mezonetový byt:
Byt prošel kompletní rekonstrukcí, skládá se z prostorné předsíně v 1. NP, ze které vstupujeme do všech místností v 2.NP - koupelny, na samostatnou toaletu, do ložnice, obývacího pokoje a kuchyně vybavené kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Velkou výhodou je ke kuchyni přiléhající komora s úložnými regály a dále pak samostatná technická místnost s pračkou Samsung a sušičkou Siemens. Ve 2. NP jsou situovány 2 dětské pokoje. V celém bytě tvoří podlahovou krytinu plovoucí podlaha, v koupelně, technické místnosti a kuchyni je položena dlažba. Střešní okna jsou plastová, zajišťují dostatek světla. V bytě je instalována přípojka internetu.
Veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti. Výhodou města Přeštice je výborná dojezdová vzdálenost do Plzně a do Klatov, cca 20 km. To umožňuje rychlé spojení autem nebo hromadnou dopravou (vlakem, autobusem). Nově otevřený obchvat Horní Lukavice zkrátil dobu dojezdu do Plzně na ca 10 minut jízdy autem. K dispozici dle dohody s majiteli.
Vhodné jako bydlení a podnikání na jednom místě či investice. Cena zahrnuje veškeré vybavení domu i pizzerie, které je možno převzít a ihned podnikat. Po dohodě možné objekt vyklidit, pokud bude objekt sloužit jinému podnikatelskému záměru.
S financováním vám rádi pomůžeme a zajistíme ten nejvhodnější způsob. Pro více informací a termín prohlídky kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Husova, Přeštice
ID
0095
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Přešticích?

Podobné nemovitosti