Prodej pozemku, Třebušín, 120000 m2

Třebušín

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Třebušíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Unikátní pozemky Třebušín

Jedinečný ucelený soubor pozemků, poskytující možnosti rozvoje, agroturistiky, nebo absolutní soukromí. Pozemky leží v obci Třebušín, okres Litoměřice. Nad obcí se tyčí hrad Kalich, jediný hrad vlastnění osobně Janem Žižkou. V obci je veškerá občanské vybavenost.
Unikátní soubor pozemků o velikosti cca 127 000 m² je uzavřený areál, v současném stavu využívaný jako pozemky pro jezdectví a chov koní.
Na pozemku veškeré IS, celý pozemek má rozvody vody pro napájení koní, elektřinu pro osvětlení jízdáren a podobně.
Součástí prodeje je kompletní vybavení pro chov koní, částečně zděná stavba se sociální zařízením, prostorem pro správce, sedlovnou a pěti boxy. Dále pak dřevostavba s šesti a čtyřmi boxy, další částečně zděná stavba se společenskou místností, sociálním zařízením, sedlovnou a zázemím pro ošetřovatele. Velký přístřešek se čtyřmi boxy a sedlovnou, zděný sklad, dílna a další čtyři boxy pro koně. Krytá jezdecká hala v kombinaci hliníková konstrukce a plachta, 3 ubytovací chatky, 5 kombinovaných přístřešků pro koně, písková jízdárna, kruhová jízdárna, vrtané studny i kopané studny, pozemek je oplocen elektrickými ohradníky.
Obec Třebušín je díky křížení turistických stezek „Zemí hradů“, cyklotrasy 3066 a blízkosti CHKO české středohoří vyhledávanou turistickou oblastí.
Budoucí majitel se tak může rozhodnout pro několik variant využití pozemků. Jednak jako bydlení pro sebe a rodinu, s případným chovem kopytníků. Také jako ranč s jezdeckým zázemím a nebo využít areál komerčně s obrovským potenciálem výnosu investic.
K pozemkům je možné zakoupit i obytnou budovu 6+1, zahrada 3000m², která sousedí s pozemky, ale není součástí prodeje pozemků. Majitel je k prodeji RD nakloněn. Pro veškeré informace nás kontaktujte.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Třebušín
ID
0152
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
120000 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miloslav Mareška

Miloslav Mareška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Třebušíně?

Podobné nemovitosti