Prodej rodinného domu, Vranov, 110 m2

Vranov

8 650 000 Kč HYPOTÉKA od 41 223 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Vranově

Informace k domu

Prodej rodinného domu u Čerčan na pozemku 700 m²

Zvažujete koupi nového rodinného domu v blízkosti Prahy. Hledáte klidné místo v přírodě za dobrou cenu a zároveň nechcete sami stavět, či přestavovat starý dům. To vše Vám můžeme nabídnout. Výborně řešený nízkoenergetický rodinný dům o dispozici 4/kk a užitné ploše 110m² Vám připravíme k nastěhování v létě 2024. Vzhledem k oknům situovaných v dolním podlaží do třech světových stran je dům velmi světlý. Dům je je zhotoven použitím technologie Thriftybuild®, která ma skvělé izolační vlastnosti, takže náklady na bydlení jsou velmi nízké. Technologicky je vybaven fotovoltaickým systémem pro ohřev teplé vody, pasivní rekuperací. Prosluněný obývací pokoj stavebně propojený s jídelním koutem a je přirozeným středem domu. V horním podlaží jsou tři samostatné obytné pokoje. Dvě koupelny s WC jsou standardem domu.

Rovinatý pozemek na kraji obce o výměře 700 m², nabízí dle územního plánování možnost výstavby rodinného domu. Na pozemku je el. přípojka a rozvod vody. Odpad bude řešen bezodtokovou jímkou.

Do obce Vranov Bezděkov zajíždějí jen místní obyvatelé a dopravně jde o naprosto klidné místo. Bydlíte obklopeni přírodou a zároveň jste za 5 minut na dálnici a v Praze jste do 20 minut autem. Služby jsou v okolních obcích Vranov, Přestavlky (kde je také mateřská škola, pošta) a Čerčanech, odkud se dostanete pohodlně vlakem do Prahy nebo Benešova.

Parametry domu

Cena
8 650 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Vranov
ID
111/1
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
70 m2
Plocha nemovitosti
700 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Daniel Korda

Daniel Korda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vranově (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti