Prodej rodinného domu, Jesenice - Dobrošovice, 383 m2

Jesenice, Dobrošovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Jesenici

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Prostorný vícegenerační rodinný dům, 383 m² celková užitná plocha, zahrada 634m²

V zastoupení majitelů si Vám dovolujeme nabídnout mimořádnou nemovitost v obci Dobrošovice, okres Příbram. Dobrošovice jsou malá vesnice, část obce Jesenice v okrese Příbram. Nachází se asi 2 km na jih od Jesenice a 4 km od města Sedlec-Prčice. Samotný dům je velkorysá cihlová stavba, původem postavená jako obecní účelová stavba. Po předělání na dvě bytové jednotky 3+1 již zůstal věrný tomuto účelu. Původní majitel nechal kompletně vyměnit a opravit konstrukci střechy včetně střešní krytiny, a tak pokud bude potřeba, lze navýšit užitnou plochu i o půdní vestavbu. V prvním patře se nachází první byt, který prošel částečnou rekonstrukcí, jsou zde nové podlahy, předokenní rolety a po instalaci kuchyňské linky nebrání nic v užívání bytu. Byt je řešen třemi neprůchozími pokoji, prostorným obývákem a velkým prostorem pro kuchyň. V druhém patře je byt stejné velikosti, který je vhodný k rekonstrukci. Celkově je dům v dobrém stavu, po zateplení a instalaci tepelného čerpadla a FVE bude sloužit dalším generacím. V přízemí domu jsou dvě garáže, sklep a další skladové prostory. Jedna z garáží pojme i nákladní auto a je opatřena prostornou montážní jámou. Tyto prostory jsou pak dobré i pro autodílnu či nějakou výrobu.
Vedle domu je krásná zahrada, rezervoár na dešťovou vodu a hluboká kopaná studna.
Dům je napojen na obecní kanalizaci, vodovod a má zaveden 400V proud. Pro energetické úpravy lze výhodně využít dotace "Zelená úsporám" v minimální výši 360 000,- Kč. K vyřízením dotací i instalací technologií můžete využít naše divize.
Veškeré občanské vybavení je v sousední obci, jejíž jsou Dobrošovice součástí. Kromě ZŠ, MŠ, obchodu, úřadu, lékaře je zde i krásné fotbalové hřiště. Pro milovníky sportu stojí za zmínku blízkost sportovního areálu Monínec, kde si užijete v zimě i v létě. Lokalita Česká sibiř je vyhledávaným cílem pro všechny, kdo chtějí klidné bydlení na čerstvém vzduchu, s množstvím nabídek aktivního odpočinku.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Jesenice, Dobrošovice
ID
0176
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
383 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
225 m2
Plocha nemovitosti
225 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Miloslav Mareška

Miloslav Mareška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Příbram)?

Podobné nemovitosti