Prodej rodinného domu, Ostrov, Na Kopci, 180 m2 (ID: 1994199)

Na Kopci, Ostrov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Ostrově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nadstandardní moderně řešenou novostavbu rodinného domu v Ostrově. Dům byl zkolaudován v roce 2014, je postaven na jižním svahu s terasovitou zahradou. Na úrovni vjezdu se nachází vchod do domu, dvougaráž s elektrickými sekčními vraty, technická místnost, samostatné WC, fitness místnost a zádveří. V dalším podlaží se nachází zadní hlavní vchod, centrální hala a moderní kuchyně s vestavěnými spotřebiči. Dále zde najdeme jídelnu s možností vstupu na terasu, obývací pokoj s krbem, samostatnou toaletu a pracovnu. V podkroví je umístěna ložnice a šatna, hlavní koupelna se samostatným WC, prádelna, dále pokoj pro hosty se samostatným sociálním zařízením (koupelna a WC).
Jedná se o prostorný dům s dostatkem světla, v obývacím pokoji a jídelně je prosklená stěna orientovaná na jih, po celé šířce domu je venkovní terasa.

Nadstandardní prvky: trojskla v plastových oknech, zateplená jižní fasáda, elektrické předokenní rolety, krb s výměníkem, příprava na vytápění solárními panely a příprava na klimatizaci, zabezpečovací zařízení, kamera u vstupu na pozemek, nádrž na dešťovou vodu s rozvodem po zahradě, dálkově ovládaná vjezdová vrata.

Pozemek: ve vlastnictví je pozemek o výměře 721 m2, z toho zastavěná plocha 129 m2. Na pozemku jsou terasovitě upravené opěrné zdi, oplocení tvoří kombinace KB bloků a dřevěných výplní. Zpevněné plochy kolem domu tvoří zámková dlažba, horní část zahrady je zatravněná a jsou zde záhony. Celý pozemek je osázen okrasnými porosty a ovocnými stromy. K dolní části pozemku je příjezd po místní asfaltové komunikaci s veřejným osvětlením.
Vybavení: Dům je napojen na veřejný vodovod a veřejnou kanalizaci, elektro - 220V/380V a zemní plyn. Vytápění pro celý dům je ústřední s kondenzačním plynovým kotlem, který současně ohřívá zásobník teplé vody. Teplou vodu lze také ohřívat přes výměník v krbu. Dům je vytápěn teplovodním podlahovým topením v kombinaci s radiátory. Energetická náročnost budovy je označena třídou B (velmi úsporná).

Tato nabídka je určena pro náročné klienty, kteří ocení kvalitní materiály a vybavení.

Lokalita nabízí soukromí, klid a výhled do okolní krajiny.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Na Kopci, Ostrov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
721 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Ing. Jan Koutný

Ing. Jan Koutný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostrově (okr. Karlovy Vary)?

Podobné nemovitosti