Prodej rodinného domu, Praha - Velká Chuchle, U bažantnice, 720 m2

U bažantnice, Praha 5 - Velká Chuchle

105 000 000 Kč HYPOTÉKA od 500 399 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Prodej luxusní vily, pozemek 2276 m², Praha Velká Chuchle

Nestačí vám současná nabídka luxusního bydlení, protože hledáte víc než vkusně zařízený dům? Chcete soukromí a prostor, který zaujme i vaše návštěvy? Pak vítejte ve Velké Chuchli, v soukromém hlídaném komplexu privátních vil.
Naši vilu s dvanácti místnostmi obklopuje rozlehlá zahrada s bazénem, terasou a mimořádným výhledem na panorama Prahy.
Srdce domu tvoří obývací pokoj s kuchyní a jídelnou. Krásný, otevřený prostor je prosvětlený velkými okny, díky kterým vynikne jeho elegantní design. Překvapí vás, kolik hostů zde můžete uvítat a přitom se cítit pořád "jako doma". Ty nejchutnější pokrmy připravíte v moderní kuchyni s ostrůvkem a barovým pultem. Vychutnávat si je budete u masivního stolu, kam se vejde celá vaše rodina nebo obchodní partneři.
Z osmi ložnic se můžete těšit krásnému výhledu. A zaujme vás i vybavení. Například relaxační vana jen pár kroků od postele.
Dům má 6 koupelen, dětskou hernu, pracovnu, malý byt se samostatným vchodem nebo fitness a vinný sklípek. K odpočinku využijete venkovní bazén se slanou vodou a vybudovat zde můžete i saunu.
Pokud mezi vaše koníčky patří třeba lyžování nebo motocross, všechno vybavení pohodlně uskladníte do garáže, kam se vejde až 8 vozů.
Královské bydlení pro rodinu nebo dva byty pro dvě generace - to v sobě skrývá tato krásná vila. Jednoduchým oddělením můžete vytvořit jednotky o velikosti 8kk a 3kk.
Bydlení v této vile je luxusní i úsporné, protože technické vybavení odpovídá nejvyšším standardům. Podlahové topení vyhřívá tepelné čerpadlo. Připojit můžete i solární panely. Nechybí vrtaná studna či retenční nádrž na dešťovou vodu.
Okolí rezidence je plné kulturních i přírodních památek. Najdete je třeba v Chuchelském háji, nebo v přírodní rezervaci Homolka. A na legendární dostihové závodiště Velká Chuchle to budete mít jen kousek.
Okouzlující vila, ve které se snoubí světlo a prostor s krásnými výhledy a útulnými zákoutími. Poznejte ji na vlastní oči.
Pro více informací mě kontaktujte.

Parametry domu

Cena
105 000 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
U bažantnice, Praha 5 - Velká Chuchle
ID
0035
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
720 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
480 m2
Plocha nemovitosti
2276 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti