Prodej rodinného domu, Jedovnice, 274 m2

Jedovnice

15 900 000 Kč HYPOTÉKA od 75 775 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Jedovnicích

Informace k domu

Prodej rodinného domu, obec Jedovnice, okres Blansko

Pohodlný rodinný dům na velkém pozemku obklopený úchvatnou zahradou s vodními prvky poskytuje dostatek místa i pro velkou rodinu, která zde najde dokonalé soukromí.
V zastoupení majitele nabízíme prodej přízemního rodinného domu s garáží a okrasnou zahradou s bazénem v obci Jedovnice, okres Blansko.
Tento dům o dispozici 4+1 nacházející se v okrajové části Jedovnic je jako stvořený pro rodinný život.
Dům má celkovou užitnou plochu 240 m², celková plocha pozemku 1716 m² samozřejmostí je i garáž s vchodem do domu a parkovací místo před garáží, vše obklopeno udržovanou vzrostlou zahradou.

Dispozice domu: zádveří ze vstupem do prostorné chodby, z chodby vstupujeme do samostatných neprůchozích pokojů, technické místnosti a garáže.
V přední části se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, ložnice ze vstupem do koupelny s rohovou vanou, sprchovacím koutem a toaletou, kuchyně s jídelním koutem a vstupem přes francouzské okno na terasu s posezením.
Ve druhé části domu se nachází dva samostatné pokoje z toho jeden ze vstupem na terasu, koupelna s vanou a sprchovacím koutem, samostatná toaleta, šatna.
V technické místnosti se nachází plynový kotel s kompletním technickým zázemím, vstupem do prostorné garáže, kde je i menší dílna.

K domu náleží velmi příjemná a prostorná terasa. Před domem se nachází místo na pohodlné parkování se vstupní bránou. Parkovat se dá i v garáži, která je součástí domu. Jistě také oceníte vzrostlou udržovanou zahradu s okrasnými stromy a travinami, bazénem, pro relaxaci a odpočinek i jezírko s kapříky.

Jedovnice jsou spádová obec pro občany z okolních obcí, ale také patří k nejvyhledávanějšímu místu v Moravském krasu k rekreaci, turistice a vodním sportům. V okolí množství cyklostezek. Velmi dobrá dostupnost Jedovnice - Blansko 10 km, Brno - 25 km. Autobusové spojení každou hodinu do Brna.

Tento dům představuje ideální možnost pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení v blízkosti přírody, a zároveň chtějí mít snadný přístup k městským službám a zázemí.
Koupí této nemovitostí získáte nejen úžasné místo pro svou rodinu, ale také jedinečný komfort bydlení a odpočinku.

Parametry domu

Cena
15 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Jedovnice
ID
02505
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
274 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1716 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
52 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Ivana Slavíčková

Ivana Slavíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jedovnicích?

Podobné nemovitosti