Prodej pozemku, Dlouhá Ves - Bohdašice, 1281 m2 (ID: 1993459)

Dlouhá Ves - Bohdašice, okres Klatovy

Doporučené firmy v Dlouhé Vsi

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

STAVEBNÍ POZEMEK NA KRÁSNÉM MÍSTĚ S PANORAMATICKÝM VÝHLEDEM DO ÚDOLÍ OTAVY, REZERVOVÁNO

Rezervováno.
Pozemek: o velikosti cca 1.281 m².
Lokalita: Šumava–osada Bohdašice vzdálená 6 km od Kašperských Hor–naší uspěchanou dobou nedotčená osada vysoko nad krásným údolím zlatonosné Otavy. Krajina nesoucí pečeť dávné historie stvrzené románskými kostely na místech tajemných pohanských svatyní. Krajina s geniem loci staré Šumavy. Hluboké hvozdy pod starobylým hradem Kašperk sahají až k údolí Otavy, nad níž je v malebné osadě na slunné stráni usazen nabízený pozemek. Z něho je výhled, který nikdy nezapomenete - přes údolí na starobylý kostel na Mouřenci, za nímž se až k horizontu, vlna za vlnou rýsují mohutné lesnaté stráně šumavských hor. Nejkrásnější zákoutí Šumavského národního parku jsou tu na dosah ruky, ale možná po nich ani nezatoužíte. Tohle místo poutá svým kouzlem tak, že nelze odejít. Je to kraj, jehož příběhy psala už dávná minulost. Chráněný starými románskými a gotickými kostely – na Mouřenci, v Albrechticích i v Kašperských Horách. Stopy v něm zanechaly osudy šumavských sklářů, mistrů svého řemesla. Stále jsou tu zákoutí nespoutaná civilizací – tak krásná, až se tají dech… Krajina z nejvyšších horských vrcholů pozvolna přirozeně splývá do otavského údolí.
Popis pozemku: při místní komunikaci vedoucí obcí Bohdašice je v nadmořské výšce 610 m n. m. umístěný nabízený pozemek. Nachází se nad komunikací i nad okolní zástavbou, čímž má úchvatný a nerušený výhled na protější svahy ležící nad zlatonosnou řekou Otavou. Oči vám bude neustále přitahovat bílá silueta kostelu sv. Mořice na Mouřenci, pod kterým je viditelná stříbrná stuha řeky. Na pozemku s mírným jihozápadním sklonem se nachází pár posledních ovocných stromů svědčící o úrodnosti lokality. Platným územním plánem obce Dlouhá Ves, pod kterou Bohdašice patří, je pozemek zahrnutý v území v plochách smíšených obytných.
Inženýrské sítě: Zdroj vody je umístěn přímo pozemku a napojení na tento rezervoár je bezproblémově možné. V Bohdašicích bylo v nedávných dnech uloženo elektrické vedení do země a je vedeno při komunikaci, tím pádem podél pozemku – napojení bude tedy možné i s dostatečnou kapacitou. Obec nemá vybudovaný kanalizační řad, odkanalizování případné stavby bude muset být řešeno do jímky na vyvážení, či přes malou domovní čistírnu do zemního vsaku.

Parametry pozemku

Cena
3 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Dlouhá Ves - Bohdašice, okres Klatovy
ID
00001
Plocha nemovitosti
1281 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radek Vrhel

Radek Vrhel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Dlouhé Vsi (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti