Prodej chaty, Litoměřice - Předměstí, Michalovická, 369 m2

Michalovická, Litoměřice, Předměstí

Doporučené firmy v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Zahrada v zahrádkářské kolonii pod Radobýlem u Litoměřic

Nabízíme útulný koutek pod Radobýlem, nedaleko Litoměřic, který nabízí nejen relaxaci, ale i potenciál pro vaše letní dobrodružství. Tento pozemek o rozloze 369 m² v zahrádkářské kolonii skrývá malou chaloupku s terasou, ideální pro vaše letní úniky z městského shonu.

I přesto, že tato malá chaloupka momentálně nabízí jen základní vybavení, jako jsou úložné skříně, postel a jídelní stůl, přináší neomezený potenciál pro vaše kreativní nápady. Elektřina je snadno dostupná a možnost vybudování přípojky vás od zajištěného komfortu dělí jen krok. Co se vody týče, možnosti jsou rovněž otevřené - vlastní vrt nebo řešení s barelem na pitnou vodu pod povrchem země.

Nechte se unést krásou Litoměřic, jednoho z nejmalebnějších měst na severu, a užijte si také konzumaci vynikajících vín. S nájezdem na dálnici D8 v blízkosti máte navíc jednoduchý přístup jak do hlavního města, tak do okolních obcí.

Tato nabídka není jen o pozemku a chaloupce, je to o možnosti vytvořit si svůj vlastní koutek štěstí pod širým nebem.

Prohlídku této skvělé příležitosti si nenechte ujít - kontaktujte mě pro více informací.

Parametry domu

Cena
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Michalovická, Litoměřice, Předměstí
ID
7646
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
369 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
17 m2
Plocha nemovitosti
369 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Král a makléři

Londýnská 2719/13, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 96 lidí

Prodejce

David Král

David Král

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Litoměřicích?

Podobné nemovitosti