Prodej rodinného domu, Habry, Brodská, 110 m2 (ID: 1992969)

Brodská, Habry, okres Havlíčkův Brod

Doporučené firmy v Habrech

Informace k domu

Prodej rodinného domu, Habry

Nabízíme k prodeji rodinný dům s nevyčerpatelným potenciálem v atraktivní lokalitě centra města Habry, situovaný přímo u Haberského rybníka. Dům má zastavěnou plochu 161 m² a pozemek o rozloze 295 m².
Tato nemovitost neprošla v posledních letech rekonstrukcí, avšak je plně obyvatelná, což představuje ideální příležitost pro ty, kteří chtějí svůj nový domov upravit a přizpůsobit přesně podle svých představ.

Dispoziční řešení zahrnuje ložnici, průchozí obývací pokoj, kuchyň, koupelnu s vanou a WC, chodbu a další místnost s samostatným vstupem, která nabízí možnost rozšíření na dispozici 3+1. Prostorná půda poskytuje další potenciál pro vytvoření obytného prostoru nebo samostatné jednotky.
K nemovitosti náleží také garáž, která přidává praktický úložný prostor či bezpečné parkování.

Infrastruktura města zahrnuje základní školu, mateřskou školku, poštu, lékárnu, obchod s potravinami a kavárnu. Pro milovníky aktivního života je k dispozici i nedaleká cyklostezka.

Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají místo pro život v klidném prostředí s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Přijďte se podívat a nechte se inspirovat možnostmi, které tento dům nabízí.

Parametry domu

Cena
2 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Brodská, Habry, okres Havlíčkův Brod
ID
316-NP00053
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
161 m2
Plocha nemovitosti
295 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Only

Poděbradská 1158/49, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Oksana Paniv

Oksana Paniv

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Habrech?

Podobné nemovitosti