Prodej trvalého travního porostu, Pustá Kamenice, 17425 m2

Pustá Kamenice

548 888 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 616 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pusté Kamenici

Informace k pozemku

Nabízím k prodeji soubor zemědělských pozemků o celkové rozloze 17 425 m² v malebném katastrálním území Pustá Kamenice. Tyto pozemky jsou ve výhradním vlastnictví a nejsou zatíženy žádnými právními omezeními či věcnými břemeny. Navíc nejsou vázány žádnou pachtovní smlouvou, takže nový majitel má volné ruce při rozhodování o jejich využití.

Základní informace:
– Katastrální území Pustá Kamenice
– List vlastnictví 195
– Podíl 1/1
– Celková výměra 17 425 m²

Většina pozemků je vedena jako trvalý travní porost, což nabízí ideální podmínky pro zemědělskou činnost. Přístup na pozemky je snadný, přímo z obecní cesty.

Pustá Kamenice je malebná obec nacházející se v okrese Svitavy, v Pardubickém kraji, která je známá svým klidným venkovským charakterem a bohatou historií. Tato obec se nachází v kopcovitém terénu Českomoravské vrchoviny, což jí poskytuje malebné panoramatické výhledy na okolní krajinu.

V dnešní době, kdy je půda stále vzácnějším zdrojem, představuje investice do zemědělských pozemků chytrou volbu. Zemědělská půda nejen že zajišťuje stabilní hodnotu, ale také nabízí potenciál pro budoucí zhodnocení, ať už prostřednictvím vlastní produkce, pronájmu či ekologických projektů.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
548 888 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Pustá Kamenice
ID
6570
Plocha nemovitosti
17425 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ondřej Stejskal

Ondřej Stejskal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Pusté Kamenici?

Podobné nemovitosti