Prodej skladu, Dlouhá Ves, 562 m2 (ID: 1992709)

Dlouhá Ves

Doporučené firmy v Dlouhé Vsi

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

SUCHÉ SKLADOVACÍ PROSTORY V DLOUHÉ VSI U SUŠICE-VÝRAZNÁ SLEVA

Pozemky: celková výměra 550 m², z toho zastavěná plocha 339 m² a příjezdová cesta 211 m².
Lokalita: ŠUMAVA, obec Dlouhá Ves, vzdálená přibližně pět kilometrů od města Sušice – brány Šumavy, které disponuje veškerou vybaveností a také pracovními příležitostmi. Dlouhá Ves má vlastní obecní úřad, prodejnu, dobré autobusové spojení a dobrou dostupnost i v zimních podmínkách. Zejména pak zaujme krásnou polohou na zlatonosné řece Otavě v blízkosti nejkrásnějších lokalit Šumavského národního parku.
Popis budovy: jedná se o třípodlažní komerční dům v přízemí se železobetonovým průvlakovým systémem, který je stabilní a nejeví žádné statické poruchy. Budova má polozapuštěný suterén. V přízemí se nachází mimo skladových prosto i kancelář s akumulačními kamny. Sklady jsou i v rozsáhlém a prosvětleném půdním prostoru s krovem ve dobrém technickém stavu. Střechy jsou pultové s plechovou falcovanou krytinou s nátětem. Velkou výhodou je přítomnost nákladního výtahu a to od sklepa až po půdu- s nosností 1000 kg. Okna jsou kovová s jednoduchým zasklením. Užitná plocha budovy je 562 m².
Inženýrské sítě:
El. příkon-z distribuční sítě ČEZ.
Kanalizace a voda - nejsou zavedeny.
Komunikační napojení: z obecní komunikace.

Parametry nemovitosti

Cena
1 950 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Dlouhá Ves
ID
002022KH
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
562 m2
Plocha nemovitosti
550 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radek Vrhel

Radek Vrhel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Dlouhé Vsi (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti